Na dvajset let starem polotu brez servo volana sem dal porihtati podvozje (spurstanga, obe pesti spredaj). Po menjavi je bil obcutek na volanu z luftom, tako kot ze leta. Avto ima serijske 13 colskew gume/feltne.
Sedaj pa imam narejeno optiko, in volan je postal kar komicno trd (in lufta ni vec), pri pocasni voznji je prvi krog se normalen, drugi pa precej trsi (ni nemogoc, le obcutno tezje je vrteti naprej). To se zelo dobro vidi, ko ustavis pri boksu in za 90 stopinj hoces zaviti in parkirati.
Ze 15 let nisem vozil taksnega avta, je to normalno? Malo sem se usral, da ne bi koncal v kaksnih malinah ina avto pustil tam. Jutri ga dajo se na dvigalo in pogledajo.
Dajte me potolaziti, da je to normalno, prosim Saj je?
Da ne bom matral fantov, ki so svoje delo posteno naredili za brez veze
Sedaj pa imam narejeno optiko, in volan je postal kar komicno trd (in lufta ni vec), pri pocasni voznji je prvi krog se normalen, drugi pa precej trsi (ni nemogoc, le obcutno tezje je vrteti naprej). To se zelo dobro vidi, ko ustavis pri boksu in za 90 stopinj hoces zaviti in parkirati.
Ze 15 let nisem vozil taksnega avta, je to normalno? Malo sem se usral, da ne bi koncal v kaksnih malinah ina avto pustil tam. Jutri ga dajo se na dvigalo in pogledajo.
Dajte me potolaziti, da je to normalno, prosim Saj je?
Da ne bom matral fantov, ki so svoje delo posteno naredili za brez veze