Malo gledam njihov katalog kuhinj online in na prvi pogled zgleda kul, se bom pa še zapeljal gor pogledat v živo koliko je kaj kvalitete v tej ceni.
Zanima me pa nekaj....
Kako je s tem njihovim kreditiranjem, ali to velja tudi za nas? Kako lahko to koristim?
Sicer sem švoh z nemščino tko, da nisem 100% če točno vem o čem piše, dozdeva pa se mi, da se gre o nekakšnem kreditiranju brez obresti. Se motim?
Kako poteka nakup takega lesenega dela kuhinje, a moraš to posebej naročiti al dobiš takoj vse iz skladišča?
Kako je z garancijo, piše sicer da je 25let garancije
Ali je kdo že nabavil kuhinjo v Ikei in ali si zadovoljen/na z njo?
Aja, ali dobiš nad določeno vrednostjo nakupa slučajno dodaten popust ali pa plačan prevoz do doma? (če nisi ravno 100km stran)
Zanima me pa nekaj....
Kako je s tem njihovim kreditiranjem, ali to velja tudi za nas? Kako lahko to koristim?
Sicer sem švoh z nemščino tko, da nisem 100% če točno vem o čem piše, dozdeva pa se mi, da se gre o nekakšnem kreditiranju brez obresti. Se motim?
Povezava do straniCitat:
0% Küchenfinanzierung - 19.10. bis 17.11.2012
0% effektive Verzinsung, 0% Sollzinsen, keine Anzahlung, keine Gebühren, Laufzeit 24 Monate. Erfüllung banküblicher Bonitätskriterien und IKEA FAMILY Paycard vorausgesetzt. Finanzierung gültig ab einem Einkaufswert von 1.000 €.
Kako poteka nakup takega lesenega dela kuhinje, a moraš to posebej naročiti al dobiš takoj vse iz skladišča?
Kako je z garancijo, piše sicer da je 25let garancije
Ali je kdo že nabavil kuhinjo v Ikei in ali si zadovoljen/na z njo?
Aja, ali dobiš nad določeno vrednostjo nakupa slučajno dodaten popust ali pa plačan prevoz do doma? (če nisi ravno 100km stran)