Igrice na svojo spletno stran?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,

mene pa zanima sledeče: kolega ima na šihtu blokirano vse, a ma čisto vse. Od internetnih strani ki namigujejo na igre, gmail itq,... In ker bi rad med pavzo odšpilal kako traparijo me zanima, če je možno kje dobit kake free igrice, da bi jih lahko vrgel na svojo spletno stran, da bi lahko tam špilal (menda ne updajtajo bananih strani vsak dan)? Če prav razumem, bi se teoretično dalo tut preko proxija (ampak spet, so vsi blokirani) aneda... (kako pa se naredi proxy, da bi lahko še maile gledal?)

No, dobil sem idejo, pa me zanima, koliko je sploh izvedljiva.
smile-1.gif

Lp

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
vsako spletno igrico lahko daš na svojo stran, samo poglej v izvorno kodo do swf linka.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Jah samo ti moraš komplet flash igro dol potegniti in jo naložit na server spletne strani s katere bi rad igral. Ker če boš na svoji spletni strani dodal igro, ki se nahaja drugje spet ne bo nič.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Čisto mimogrede, kaj pa če bi raje delal?
tongue-1.gif

Vem za enega orodjarja, ki je delal v autocadu in je potem, ko je zadevo izrisal, moral zaradi stare kište kar nekaj časa čakat, da se je zadeva naredila. Nekaj časa je veselo posedal križem rok, kot kaže pa so šefi to opazili in nabavili novo mašino... potem pa je imel komaj čas za na wc hodit
smile-1.gif

Sicer pa podpiram numy-jev predlog. Če ima vse blokirano, je to najboljša rešitev.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sej to je fora... VSEEEE ma blokirano, ne more se niti preko remote povezat, ker je remote desktop onemogočen. Prav tako dodajanje stvari preko usbjev.
Zato pa iščem ideje da mu med pavzo ne bo dolgčas (že tako preveč kadi
grin1.gif
)

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Kaj pa preko teamviewerja je probal? Zjutraj naj ga zažene na svojem domačem računalniku, potem pa se iz službe poveže nanj - seveda naj si prej zapiše ID in geslo.
Aja, ampak vseeno bi moral teamviewer namestit v službi. Damn.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Kaj pa kšn remote prek web vmesnika, je pa spet vprašanje do kašne mere so zadeve blokirane, pa tud odvisno kaj misl delat/igrt, ker za določene zadeve vrjante ala remote desktop niso glih ql (predvsem igrce).

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Okej, ena radikalna ideja:
CF kartica, CF-IDE adapter. Na karico naloži igrice/programe, potem pa kartico z adapterjem da v računalnik in si skopira stvari na disk (če noče imet recimo dlje priklopljeno), tako se elegantno izogne blokadi usb ključa.

Manj radikalna ideja: igrice naj zapeče na cd/dvd in jih skopira na disk
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Potem naj pa igra igre na svojem mobilniku, ali pa se kratkočasi z delom.