Ideja za kopalnico in wc

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kje bi lahko našel kakšne ideje za kopalnico in wc, slike in to? Če se da kakšne kombinacije zelena/bela barva?

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
-google
-obiski salonov (kering, gracia,.....)
-arhitekt
-...
-..
-.

Neskončno idej, vem pa da jo je zelo težko realizirat. Jaz sem za svoj dom največ časa "zabil" za izbiro keramike (kopalnica, kuhinja, stopnišče). Hudič je ko si že nekaj umisliš pa potem nekje vidiš lepšo kombinacijo in si zopet na začetku
cool-1.gif

lp

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sicer nočem delati reklame, pa vseeno.

6. januarja bodo v LJ odprli ogromen razstavno prodajni center kopalniške opreme. Sem bil pred dvema tednoma tam in videl nekaj res lepih kopalnic (sicer so bile nekatere še v delu). Priporočam ogled.

Krisma

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sej vem, da je pri njih drago. Vendar lahko pri njih dobiš konkretno idejo, kakšna naj bo kopalnica. Keramiko in istalo opremo pa pač kupiš drugje + malce improvizacije... Saj veš kako gre
wink-1.gif

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
lepe kopalnice, vendar si takšen tloris kopalnice verjetno privošči zelo malo ljudi. Zato je tudi težko izbrati ali si predstavljati takšno pohištvov v svoji kopalnici.

lp

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
To se pa cist strinjam
smile-1.gif

Kar se pa poceni keramike tice je pa seveda italija pravi odgovor, nekaj naj bi tudi imeli v logatcu vendar se nespomnim firme. Vem da smo tam kupili celo paleto kamnitih ploscic(1cm debele ploscice iz granita/marmorja al neki tazga
smile-1.gif
)
off:Sicer pa, se bolj vsecnega od vse ponudbe je pa tista fejst deklina za pultom :D matr ni svoh :D i like them black long hair in a miniskirt and big boobs
grin1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Kje bi lahko našel kakšne ideje za kopalnico in wc, slike in to? Če se da kakšne kombinacije zelena/bela barva?

malo pobrskaj po netu. Tudi ja, ko sem obnavljal sem gledal v Krismi v Mb (mimogrede so jo kar hitro zaprli, stavba na Ptujski c. se pa prodaja). Cene so bile nore.

NA koncu kupil ploščice TAU Ceramica, poglej na njihovo stran, imajo kaj hočeš.