Ibiza

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Zanima me par informacij od tistih, ki ste že bili tam, da ne porabim celo premoženje:) Če so kake finte glede pijač (happy hour) vstopnin v disko, kje se dobi najceneje karte...za Space sem si zrihtal proste vstope, zanima me še kam se bol splača it...Amnesia, Privilege, Pacha... (sem bol za techno kot za house). Hotel (polpenzion) na Playa den Bossa in letalo sem si pa že poceni zrihtal. Pa še ostalo me zanima, ker ne bomo non stop samo žurali, če je še kaj pametnega za pogledat

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Bil 2x dol, letos grem 3
wink-1.gif

Kar se tice pijace tice najbolj skozi prides (pustimo tisto kar spijes v apartmaju/hotelu) na ulicah v centru Ibiza towna. Polno malih lokalov, hostese te vlecejo noter, za ceno pijace se pa da zdilat. Ponavadi dobis 2 coctaila in 2 shotsa (sicer bolj vodena) za 10-15eur. V diskacih so cene kar hude (mixed drinki v Pachi po 15 eur, coctaili lahko tudi 25, za 2 deci vode sem dal 8eur lani), pa ne pretiravat s njihovo lokalno pijaco Herbas, ker si gotov nakonc
smile-1.gif

Vstopnice so ponavadi prav tako nekaj cenejse ce jih kupis od prodajalcev v centru, pa tudi ni panike, da bi te nategnili (fake vstopnice), vsaj do zdaj se nam to se ni zgodilo (ce bo pa slucajno na vratih od Pache delal Igor iz Beograda pa kar recite da ste iz bivse drzave in vam bo dal vstopnice za pol cene
grin1.gif

Ce si fan techna pojdi na Coxa v Space, Cocoon v Amnesii, Monza v Privilegu, vcasih najbol hardcore party je biu pa Circoloco v DC-10, sam mislim da so ga ukinili. Ce pa hoces house poslusat imas pa Pacho (Guetta, Sweedish house mafia, Defected, Flamingo nights, Subliminal, Pure Pacha...), Hed Kandi se letos seli iz El Divina v Space.

Cez dan pa itak party v Bora-Bori na Playa den Bossa.

Kar se pa hrane tice mas pa v centru polno junk fooda....Mcdonalds, KFC, Pizza hut, imas pa malo naprej od marine v Ibiza townu italijansko gostilno Talamanca club, kjer za smesno ceno jes super pizze in testenine
wink-1.gif

Kar se pa turisticnih destinacij tice pa ne vem....lahko gres plazo Salinas na jugu otoka pogledat (sicer se nisem bil dol, ampak jo vsi hvalijo, ali pa na sosednji otok Furmentera), pa Cafe del mar&Cafe Mambo v San Antonio pogledat
smile-1.gif

Ce te se kaj zanima pa prasi
smile-1.gif

V kerem terminu pa gres dol?

P.S: Pa ne se vozit z zadetimi taksisti, ker baje kar nekaj folka na leto umre zaradi tega
bonk.gif

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Grem od 21-28.8. Za 21. sem si že zrihtal free za Coxa, zdaj morem probat še za Libinga k bo 23.7. isto v Spejsu...en frend sem ravnokar izvedu gre isti termin dol in je sto bil že 2x dol pa pravi da še nikoli ni dal čez 10 eur za vstopnino z konzumacijo vred...samo če si na pravem mestu ob pravem času...ampak skoraj dvomim v to, da bi kmaorkoli prišel za 10 eur

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Za normalne zadeve so karte ponavadi od 30 naprej pa do nekje 50. Za 10 nismo videli nic pametnega (enkrat je bilo edin v Amnesii brez vstopnine, ampak to je res redkost), kozumacije pa tud se nisem nikjer zasledil. Lahko pa da je hodil v druge lokale.

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Keri termin greš pa ti...a si šel preko agencije? Sem videl da če bi šel z kompasom isti hotel isti termin bi dal 1200 eur več kot v lastni režiji, s tem da bom mogu letet iz Milana namesto iz Brnika...kar mi je dobrih 200km več v eno smer...bomo pa šli še v Gardaland sproti:)

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Jaz vedno hodim sredi julija in vedno v lastni reziji - Easyjet iz Milana (Kje pa zivis ti? Pri Benetkah? Ker npr od Ljubljane do letalisca v Milanu je skoraj 550km
grin1.gif
).

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Ne, živim v Gorici...grem pa z Ryanair, ki ne leti iz Malpense ampak iz Bergamo, tako da je to ene 50 km manj kot do Milana, Malpensa je pa ene 60 km naprej od Milana...pršparam že tle 100km...se pravi iz GO do Bergamo je 340km iz GO do Brnika ene 130, tako da nekje dobrih 200 km več bom naredil kot če bi šel iz Brnika.

Veš če je dol kak manši club oz bar, kjer se vrti minimal al pa techno, da bi poslal kak promo...bi mogoče še malo sproti zavrtel dol, tako da bi združil koristno z zabavnim:)

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Jaz sem rezerviral v playa den bossa, ker je plaža takoj zdraven pa še Bora bora je tam in Space je tudi blizu

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik Freenasty pravi:
Jaz sem rezerviral v playa den bossa, ker je plaža takoj zdraven pa še Bora bora je tam in Space je tudi blizu

To jaz stejem pod Ibiza town, ker je itak vse na kupu
grin1.gif

Druga varijanta je pa San Antonio ali pa kak manjsi kraj.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Kolikor vem se redno ni letelo, edin kaksni carterski leti v okviru turisticnih druzb. Najboljsa varjanta je, da pogledas pri nizkocenovnikih za let in si sam rezerviras hotel. Na tej strani imas vse...od hotelov, partijev, uporabnih informacij, foruma, itd....

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Če se ne motim so še vedno carterski leti do ibize...kompas ima v katalogu...pride pa cena nekje okrog 300 eur se ne spomnim ali z takso ali brez...iz Milano Malpensa dobiš za 130 eur iz Avstrije pa za dobrih 200 eur letalo. Danes sem rezerviral za prijatla za 180 iz Benetk preko Girone na Ibizo (bo pa mogu prespati v Gironi ker prileti tja letalo ob 23:30 štarta pa ob 6:30 na Ibizo)

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Če danes rezerviram iz Milan-Malpensa dobim za 75 EUR v obe smeri 21-29.7. (vueling) ...jaz sem pa rezerviral iz Bergama marca za 100 eur, ker je bližje in leti ob bol normalnih urah...takrat bi dobil easy jet tudi za 60 eur....Joj komaj čakam ibico:) Še prej pa gremo na kavo v Rim isti dan gor in dol ker smo dobili karto iz Benetk za par eur:)

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Zdaj se pa že bliža odhod:) Sem si zrihtal proste vstope za Space, Privilege in Amnesio...za Pacho pa ni uspelo...kje se najbol splača kupit karto za Pacho...kar na netu ali se dobi dol kake akcije za bol poceni?