Huawei - težave s pošto

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Saj ne vem ali je to sploh težava Huawei-a, mogoče Androida, ali le kaka nastavitev. Mogoče pa novo varstvo podatkov?

Torej žena trdi, da ji je pred tremi meseci iPhone ob posredovanju (forward message) dobljene elektronske pošte novemu naslovniku, prenesel tudi vse e-mail naslove v polni obliki: recimo mcgiver@amis.net, sedaj pa prejemnik dobi le oznako Mcgiver in ne ve pravega mail naslova in mu tudi ne more odgovorit, rabi pa to funkcijo zaradi službe.

Upam, da sem dovolj jasno opisal problem.

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Pa ti maš probleme sam s sabo. Sploh se ti ne splača odgovarjat. Itak si sam preveč pameten, kako za boga tega ne pogruntaš:rolleyes:

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Različni email klienti to različno delajo. Outlook na primer tudi to isto dela.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj ne vem ali je to sploh težava Huawei-a, mogoče Androida, ali le kaka nastavitev. Mogoče pa novo varstvo podatkov?

Torej žena trdi, da ji je pred tremi meseci iPhone ob posredovanju (forward message) dobljene elektronske pošte novemu naslovniku, prenesel tudi vse e-mail naslove v polni obliki: recimo mcgiver@amis.net, sedaj pa prejemnik dobi le oznako Mcgiver in ne ve pravega mail naslova in mu tudi ne more odgovorit, rabi pa to funkcijo zaradi službe.

Upam, da sem dovolj jasno opisal problem.

Tako samo prikaze prejemnikov e-mail klient... odgovoris vedno lahko, ce izberes “reply” ali “reply to all”...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ne, ne moreš odgovorit na naslov osnovnega pošiljatelja. In problem je v Huawei klientu, ali pa mogoče generalno v Androidu - to bi rad ugotovil, da ne testiram 10 klientov, ampak jih bom očitno moral.

Bom še enkrat opisal: A pošlje mail MojiŽeni, ta ga prepošlje v Službo. S dobi Mail s pošiljateljem MŽ in oznako Andrej za A, brez možnosti mu poslat mail - ni njegovega naslova več samo "nick"; in to je problem ker S mora poslat Aju ponudbo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri meni na Android 8 (Sony Xperia) s tem ni težav.

Če dobim nek mail na telefon in ga posredujem v pisarno (tam uporabljam windows live mail) iz telefona naprej, se vidita oba naslova, tako od pošiljatelja, kot od posrednika.

Isto če posredujem s telefonom in pogledam v telefonu (pač drug mail).

Se klikne prikaži podrobnosti in citirano sporočilo in vidiš vse.

Zgleda, da Huawei odjemalec zakriva prvotnega pošiljatelja.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Blue mail mi očitno sedaj dela kot bi rad. Enkrat sem ga že uporabljal, pa se mi ni prikupil - pojma nimam zakaj.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ne uporablja gmail ampak privzetega poštnega odjemalca. Mogoče še to sprobamo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Mučos gracijas Snecer - gmail pa deluje kot mora pa še slovenski vmesnik je, kar je za ženo pomembno.