Huawei P9 - zvočna opozorila za mail

header

Fizikalc
28. okt 2013
556
33
28
Zdravo!

Dobil sem Huawei P9 in imam težave z obvestili za maile.
Ko dobim prvi mail se oglasi telefon ko pa dobim naslednjega pa ni nobenega glasu od telefona samo obvestilo na zaslonu, da je prispel mail.
To se mi dogaja za aplikacijo Inbox in Outlook.
Ali obstaja kakšna rešitev, da bi me telefon zvočno opozoril na vsak mail?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Poglej v nastavitve e-poštnega odjemalca. Tam bo nekaj v stilu "opozori me za vsako sporočilo". Gmail ima tako in verjetno tudi ostali. Je pa ta opcija privzeto izklopljena, kar pomeni da te opozarja samo za prvo sporočilo - kar je tudi tvoj problem.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Ali pa poglej mail ko pride, pa ti bo za naslednjega spet zvonilo... to je super nastavitev, recimo pozabiš ponoči ugasniti prenos podatkov, zvoni samo za prvi mail, potem je pa mir celo noč... ali pa zjutraj prižgeš prenos podatkov, zvoni samo enkrat za vseh 5-6 mailov. Res ne vem, zakaj bi želel zvonjenje za vsakega ločeno...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
... Res ne vem, zakaj bi želel zvonjenje za vsakega ločeno...

Potem sklepam da imaš pri telefonskih klicih in SMSih enako rešeno?
rolleyes-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
... Res ne vem, zakaj bi želel zvonjenje za vsakega ločeno...

Potem sklepam da imaš pri telefonskih klicih in SMSih enako rešeno?
rolleyes-1.gif
Nekako sklepam, da je pri klicih in SMS sporočilih v 95% nekaj osebnega, pomembnega, se pravi zaželjeno zvoniti za vsak dogodek posebaj. Pri mailih na drugi strani je pa vsaj 75% če ne več raznih reklam. Kljub temu, da redno preverim mail, ko pride na telefon, bi lahko preživel brez... še posebno to velja za nočne ure. Če me takrat kliče prijatelj, ki je v težavah je to vsaj meni bolj pomembno, kot če mi ob 3h zjutraj Ping Pong iz Aliexpressa pošlje popust v višini 13% za kolesarske majice. Ti na drugi strani, vsaj sklepam, to enačiš...?

header

Fizikalc
28. okt 2013
556
33
28
Aplikacija gmail mi sedaj ko sem odstranil Inbox, da zvok ob vsakem mailu.
Outlook pa samo ob prvem. Nima pa nobene opcije znotraj nastavitev obvestil.
Na prejšnjem telefonu (Sony Experia Z1) mi je javil ob vsakem mailu.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Če ti ne uporabljaš mailov potem še ni rečeno, da jih nobeden ne.
Nekateri imamo maile za kaj bolj pomembnega kot Aliexpress in podobne štacune.
Nekateri ravno smsov ne uporabljajo in uporabljajo maile preko katerih se lahko veliko boljše in lažje sporazumevaš.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Honor 8 piska za vsakega, ko pa hočem imet mir ga pa dam v "spalni" način in dodam izjeme za katere mi mora zvonit.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Drugače sem šele sedaj pozorno spremljal in mi moj Honor tudi javi vsak mail, le zjutraj recimo, ko prižgem podatke, javi le enkrat, pride pa recimo 5-6 mailov.
Ko se z nekom aktivno ''sporazumevaš'', si tako ali tako ''zraven'', in je takrat SMS ali recimo Viber veliko boljši in hitrejši način komunikacije kot pa mail. Če že daješ prednost tipkanju proti besedi...