Huawei mate 9 vs Samsung S7 edge vs oth.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
HTC One (m7) počasi a vedno bolj šteka. Dobro, zdržal je 4 leta, zdaj pa varianta za zamenjat.
Kaj vzeti? Gre se mi za dobre slike in dober zvok pa da bi tud čimdlje zdržal
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če ti še ni pokleknil, torej da še vedno dela, bi ti predlagal sledeče. Naredi factory reset, hard reset, komplet wipeout, toliko da bo sistem še malce znosen. Nato počakaj 2 tedna na predstavitev vseh večjih novosti v tem letu, pa se boš lažje odločil. Zna biti kar zanimivo predvsem zaradi kakšnega Huawea P10 in pa tudi LG G6. Kupovati top telefon tik pred izidom novih modelov je malce tako tako.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Kupovati top telefon tik pred izidom novih modelov je malce tako tako.
bonk.gif
Ja potem lahko čaka še par let. Itak hodijo novi modeli ven na par mesecev.
Tudi če čaka samo prvo predstavitev (Huawea P10, LG G6) kot prvič še sploh ni bilo predstavitve, drugič pa potem traja še vsaj mesec dni ali več, da pridejo k nam. Tretjič bodo cene na začetku nabite tako da se ne splača it takoj v nakup. Četrtič je pa itak dobro počakat prve odzive, je pa pol leta mimo. Potem pa pridejo že novi modeli pa spet lahko mal počakaš
17758-icon_confused.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
No predno te bo bolela glava ko se tolčeš po njej, poglej še malce iz druge perspektive.
Velika večina novosti se predstavi v Barceloni, je le eden večjih sejmov v celem letu. In ja...sejem bo čez 10 dni. Mesec dni za tem se pa lahko kateri izmed njih že lepo prodajajo pri nas (predvsem Lg in Huawei sta zelo hitro na policah). Glede na to da večina folka telefon menja na 2-3 leta...bi rekel da ja, se splača počakati še mesec ali dva. V primeru avtorja teme je njegov telefon izšel natanko pred 4imi leti, torej 4 leta star model. Tudi cena marsikateremu aktualnemu modelu bo čez 3 mesece zagotovo cene padala in lahko takrat kupi. Sedaj pa, oprosti, ampak meni osebno, če telefon menjam na 4 leta (vsaj modelno leto), mi zaradi tega, ker je začel počasi delati, res ne bi bilo problem počakati še 1-3 mesece na popolnoma nov flagship ali bodisi cenejši S7 edge kot je trenutno. Seveda pa vse izhaja iz tega da mu telefon deluje, le malce se ga je naveličal pa počasen je postal.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
No predno te bo bolela glava ko se tolčeš po njej, ...
Pa ne tolčem se jaz po glavi
priden.gif

Jaz tolčem tebe,
grims-1.gif

Ja, po tvoje, če je čakal 4 leta a je problem potem počakat še par mesecev preden izidejo novi modeli, kateri izhajajo na par mesecev. Če je bil do sedaj na HTCju naj počaka potem še par mesecev pa bo izšel HTC 11
hysterical-1.gif

No da ne bodo samo traparije.
Predlagam, da greš najprej tiste ki so ti najbolj všeč preizkusit recimo v BigBang ali do enega od operaterjev potem pa v štacuno ali kamorkoli (na Bolho) in vzameš tisto kar ti odgovarja. Glede na to da imaš telefone po cca 4 leta dalj časa boš čakal manj boš vedel kaj vzet.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Sem šel danes do operaterja in se odločil. Počakam še malo, da vidim P10 in G6...
M7 imam 4leto, prvi desire ni zdržal 2
smile-1.gif
in kolikor sem v tem času spremljal ostale, sploh ni bilo ponudbe telefonov, za katerega bi rekel, da je toliko boljši od m7, da bi moral menjal. Pač zdj pa res že počasn ratuje, vsake tolk malo zašteka in postane ob delovanju nekaterih aplikacij (predvsem igric) kar vroč. Baterijo polnim 2x dnevno, zamenjava pa me pride 75€.