HTC - zavrnitev klica z avtomatskim SMS-om

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Predno je prišel ven android 2.3.5 (odklepanje ekrana z krogcem) se je dalo zavrniti klic z prednastavljenim SMSjem. Preprosto si kliknil menu in izbral opcijo da si prekinil in hkrati poslal SMS ki si ga že prej sestavil v nastavitvah (npr. "Vas pokličem kasneje. Trenutno sem zaseden"). Odkar je prišea ven nova različica androida pa to ni več možno. Najprej sem mislil da je problem ker imam še dodatno zaklenjen telefon z "vzorčnim zaklepom" (vlačenje prsta po pikicah). Pa sem to odstranil in nič ne pomaga. Mogoče kdo ve kako bi se to dalo rešit. Ta opcija mi je v preteklosti dostikrat prišla prav in še bi mi če bi delala.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Hmm, vprašanje, če je to odvisno od verzije Androida. Meni na 2.3.6, sicer na Samsungu, to deluje.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Mogoče je odvisno od ROMa - v zadnjih nekaj dneh sem zamenjal kar nekaj ROMov in vem, da je bila nekje v menijih možnost nastavljanja teh obvestil. Na hitro sem pogledal, vendar jo v sedanjem ne najdem (sicer ni izključeno, da nisem spregledal).

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
Predno je prišel ven android 2.3.5 (odklepanje ekrana z krogcem) se je dalo zavrniti klic z prednastavljenim SMSjem. Preprosto si kliknil menu in izbral opcijo da si prekinil in hkrati poslal SMS ki si ga že prej sestavil v nastavitvah (npr. "Vas pokličem kasneje. Trenutno sem zaseden"). Odkar je prišea ven nova različica androida pa to ni več možno. Najprej sem mislil da je problem ker imam še dodatno zaklenjen telefon z "vzorčnim zaklepom" (vlačenje prsta po pikicah). Pa sem to odstranil in nič ne pomaga. Mogoče kdo ve kako bi se to dalo rešit. Ta opcija mi je v preteklosti dostikrat prišla prav in še bi mi če bi delala.

Pri zaklenjenen telefonu, pritisneš meni tipko, kjer imaš možnost "pošlji SMS". Imam 4.0.3 verzijo.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Res je, ne da se klica zavrniti z SMS om. Pri verziji Androida 2.3.5 to ne deluje. Pri klicu imaš 2 možnosti, in sicer odgovori ali pa zavrni.
Ostale tipke so neodzivne.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Pikec hvala za info. Očitno bo potrebno počakat na posodobitev. Sem ravno pri ženi testiral ki ima HTC wildfire S z isto verzijo androida kot jaz le da imam jaz HTC desire HD. Pri obeh ne dela, je pa razlika v tem da pri meni tipke sploh niso odzivne, pri njej pa se pojavi on screen tipka "send SMS" samo ko klikneš ni odzivna. Skratka čakam na posodobitev. Bedniki tolk te olupjo pol pa še dela ne tko kot bi moglo. Grrrrrrrrrrrrrr

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Tudi sam imam HTC Desire HD.
frown-1.gif