Trajanje baterije: vsaj en dan (če se zelo zelo uporablja); drugače ob norm. uporabi vsaj dva dni; je pa zdržal tudi že tri/štiri dni. Dual mislim, da nima WiFi... a nisem prepričan.
Če bi ti to pisal včeraj bi bil post poln pohval a danes... Dopoldan na ŠG mi je HTC Touch izgubil signal in sedaj (po treh urah) še vedno ne deluje. Trenutno sem SIM prenesel v stari telefon in deluje brez težave - HTC pa se noče povezati v GSM omrežje. Tako, da je dobil eno veliko črno piko. Podobno težavo sem imel lani poleti, ko sem ga nabavil a takrat je po pol ure začel delovati in je od takrat do danes deloval skoraj brez problemov.
Zakaj skoraj? Ima še eno težavo, ki je povezana s sinhronizacijo a je le-ta verjetno povezana s priloženo programsko opremo. Po kakšnem tednu (včasih dveh, včasih mesecu) se program zmisli, da je na strežniku (t.j. PC-ju) sprememba v nastavitvah za sinhronizacijo in, da je potrebno vse sinhronizirati iz 0. Prvič to še preneseš, tudi drugič potem pa... prenehaš uporabljati sinhronizacijo.
Tako, da moj predlog: poglej za čem drugim, saj po mojem mora taka stvar bp delovati par let ne pa le pol leta.