HTC Touch pri Simobilu

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Zdravo,

po dolgem času kupujem nov telefon. Videl sem, da ima Simobil HTC touch za 100 eur (poslovni uporabnik).

Kakšen je sploh ta telefon? je to neka stara stvar v razprodaji? Kako je s tipkanjem po steklu... je to za imet ali ne..

rabim predvsem za sluzbene zadeve, WiFi, Office, email..
ALi ima WM6 polno verzijo ali okrnjeno, na katero ne mroeš namestiti nič drugega? Kako je z RAMom - > Garmin XT dela?

kupiti, ali počakati na Diamond?
če bo sploh..

Nazadnje urejeno:

mihaha

Zelenc'
14. jul 2008
14
0
1
jaz sem ga kupu pred 1 tednom. To je moj prvi WM telefon, tako da neke primerjave ne morem delat. Sem pa moral namestit kup programčkov da sem sploh prišel do normalne funkcionalnosti. Na primer sploh nima al pa nisem našel normalne budilke. Navidezne tipkovnice obstajajo dosti boljše kot tiste prednaložene, tako da se da kar hitro navadit tipkat. Vedno kaže tudi kontakte iz sim kartice, kar je rahlo nadležno. Tudi to odpravi majhen programčič ali pa vnos v registru. Namestit se da gor vse živo. Potem sem naložil programček, ki onemogoča povezovanje na gprs, če tega ne želiš. Vsakič ko po pomoti pritisneš na mejle ali vreme se poveže. Garmin zaenkrat deluje, čeprav vsake toliko vrže 1 napako.
Tole je dosti boljše kot default htcjeva stvar, ne rabiš palčke za vsako stvar. Res pa je da nimam ogromnih prstov
smile-1.gif

Tako da počasi telefon postaja povsem uporaben.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Po moje preberi kakšen test, je tudi v slovenščini na spletnem portalu Mobile.si. Malo je počasen telefon ...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
samo ta spb zadeva pa zgleda noro. Zdaj pa eno noob vprašanje: kaj je to shell?
redface-1.gif

mihaha

Zelenc'
14. jul 2008
14
0
1
Naloži se kot vsak drug programček. Teče pa namesto Today screena. Se pravi če pritisneš exit se ti odpre today.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
navadiš se takoj. edini qurac pri wm je da so ikone mikro in težko delaš s prsti in rabiš tisti smrdljivi stajlus. Ampak stvari se od prihoda iphona razvijajo v finger friendly smer. kar pomeni da je velika večina novih programov vedno bolj fnarejena za uporabo z prsti. Sam operacijski sistem pa še vedno bolj slabo.
te igrače so multipraktiki. telefon je samo ena izmed mnogih zadev kaj lahko delaš. Meni je najbolj odbita stvar, da lahko celi zaslon uporabljaš kot touchpad pri laptopu in ga uprabljaš za miško za upravljanje računala na daleč. Zelo uporabno recimo pri htpc

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
o to pa ni res ... jaz uporabljam SpbFullScreenKeyboard3 in pisanje smsjev, dodajanje vnosov v imenik je veliko bolj enostavno.