HTC P3600 in povratnice pri SMSih?

Frik99

Zelenc'
25. sep 2007
11
0
1
Sem še čisto svež pri uporabi HTC P3600 in po dolgoletni uporabi Nokie se bo treba na nekatere stvari še malo navadit. Sem se zaenkrat ustavil pri "povratnicah", kakršne sem bil vajen uporabljat na Nokii. Tu povratnice sicer niso najbolj elegantno rešene (povratnico predstavlja še en vrnjen SMS z informacijo o dostavi osnovnega SMSa), ampak bi se že nekako navadil, če bi le delovalo.
"Request delivery notification" sem sicer obkljukal v Tools/Options/Text Messages, a povratnega SMSa ne dobim, čeprav je osnovni SMS sicer v redu dostavljen. Je potrebno še kaj drugega nastavit?

bsa

Pripravnik
2. sep 2007
67
0
6
Enaki problemi pri meni... Ze spraseval v eni od tem in ni bilo odgovora...

Pride povratnica na vsake 50 poslanih smsjev recimo;)

HP ima isto reseno zadevo in delujejo povratnice vedno (isto omrezje). Torej predvidevam da bo kaksen bug v ROMu.

Ce pozna kdo resitev se priporocam tudi jaz!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kakšne povratnice to? V obliki SMS sporočila, ki se shrani v predal?

Jaz ko pošljem SMS, dobim čez kakšnih 5 sekund "noticifation", kjer piše da je bil SMS uspešno poslan, ko kliknem "OK" opozorilo izgine in nič se mi ne shrani.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ko pošljem sms najprej dobim da je bil uspešno poslan ko je dostavljen dobim od system administratorja "the message you sent toxyhas been delivered"

Frik99

Zelenc'
25. sep 2007
11
0
1
Citat:
Uporabnik netko pravi:
ko pošljem sms najprej dobim da je bil uspešno poslan ko je dostavljen dobim od system administratorja "the message you sent toxyhas been delivered"

Ja, to pri meni ne dela oz. dela zgolj slučajno. Kateri ROM pa imaš?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, očitno nas je več, da povratnice ne štimajo...

Je pa zanimivo, da tudi tistemu, ki meni pošlje sms, ne dostavi povratnice! Se ti da preverit pri tistih ki ti pošiljajo smse, če vedno dobijo povratnice kadar ti pišejo sms?

Uporabljam pa rom od bepe...

lp
Peter