HTC HD2 ali HTC HERO??

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Počasi bom zamenjal telefon, trenutno uporabljam HTC Touch 3G. Sem zelo zadovoljen, edino kar me moti je, premajhna tipkovnica oz. ekran.
Sedaj se odločujem, med tema in ne vem katerega vzeti. Dajte mi priporočati kateri je boljši in zakaj. Naj pa že na začetku omenim, da velikost zaslona ni pomembna, ker sta oba dovolj velika in naj ne bo to kot prednost HD2. Vse ostalo me zanima.

Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Juvani

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
tu sploh ni dileme. hero in pika. po mojem skromnem mnenju, ko sem dal že nekaj symbian in wm naprav čez in malo igranja z iphone, zdaj pa imam herota, sta android in iphone v prvi ligi, symbian in wm pa v drugi ligi, z lepim presledkom vmes.
Sem tudi sam mislim čakat z nakupom novega, ko so pompozno najavljali mislim da 15 novih android modelov do konca leta. Dočakali pa nismo v slo skoraj nobenega. tak da če je prilika, go for it
wink-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
če si s touchem zadovoljen, potem defenitivno htc hd2. zakaj? ker ima gor windows mobile, ki je trenutno še zmeraj najzmogljivejši operacijski telefon za mobilne telefone.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Pa potem še 3-4 mesce... pa še 3-4 mesce... pa še....

Od naštetih definitivno Hero. Zakaj? WM je zastarel, Android je "in".

kakor komu paše
grin1.gif

sam raje počakam do marca in kupim nov model, kot pa sedaj kupujem starega.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
če si s touchem zadovoljen, potem defenitivno htc hd2. zakaj? ker ima gor windows mobile, ki je trenutno še zmeraj najzmogljivejši operacijski telefon za mobilne telefone.

Ne vem zate, ampak meni je bolj pomembno najuporabnejši OS, s katerim imam hkrati čimmanj zezanja.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Citat:
Uporabnik hovi pravi:

Najzmogljivesji je kakor za koga. Jaz sem ga uporabljal od 2002 verzije in ko sem pred kaksnim tednom zamenjal HDja za Herota sem bil kar presenecen. Vidi se, da je zadeva dokaj nova in pricakujem, da se bo nadgrajevalo, ampak proti wm je res razlika. Predvsem v hitrosti delovanja. Pri HDju ali Tytnu II ali Ipaq sem imel vedno probleme, ko sem imel po par programov odprtih, al je neki zmrznlo al pa kar vse, al je pa pocas nalagalo, da se ti mesa. Pri herotu nisem opazil teh tezav. Resetiral sem ga v enem tednu enkrat, pa se to ni bilo obvezno. Pri wm sem imel tedensko povprecno po 4 resete. Ne vem no, meni se izredno dopade. Sicer ga se ne uporabljam kot primarni telefon, ampak kot pda je odlicen.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Citat:
Uporabnik hovi pravi:

Najzmogljivesji je kakor za koga. Jaz sem ga uporabljal od 2002 verzije in ko sem pred kaksnim tednom zamenjal HDja za Herota sem bil kar presenecen. Vidi se, da je zadeva dokaj nova in pricakujem, da se bo nadgrajevalo, ampak proti wm je res razlika. Predvsem v hitrosti delovanja. Pri HDju ali Tytnu II ali Ipaq sem imel vedno probleme, ko sem imel po par programov odprtih, al je neki zmrznlo al pa kar vse, al je pa pocas nalagalo, da se ti mesa. Pri herotu nisem opazil teh tezav. Resetiral sem ga v enem tednu enkrat, pa se to ni bilo obvezno. Pri wm sem imel tedensko povprecno po 4 resete. Ne vem no, meni se izredno dopade. Sicer ga se ne uporabljam kot primarni telefon, ampak kot pda je odlicen.

Katerega imaš pa za primarnega?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
e71, kjer imam tudi vse maile gor. Ubistvu imam herota za koledarje in todo, browsanje, muziko in vse ostalo. Nokio pa samo za maile pisat in klicat. Kakorkoli obrnem, proti fizicnem qwertyu ga ni, ko je treba mail napisat.