htc diamond, samsung omnia, htc tytn II

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
odločam se med temi tremi aparati. cena je pri vseh približno enaka, čeprav po zmogljivosti omnia prekaša ostala dva. najbolj mi je sicer všeč tytn II zaradi tipkovnice, ampak je že nekoliko star in pa ima malo slabši procesor. pomembna mi je pa poleg funkcij najbolj hitrost telefona, se pravi hitrost uporabniškega vmesnika, odpiranje aplikacij, itd. kateri od teh je najhitrejši in je najenostavnejši za rokovanje, se pravi, da imaš hiter in enostaven dostop do osnovnih funkcij (pisanje sporočil, telefoniranje, dodajanje v imenik, itd.) pač nekaj v smislu p990, ko imaš tipkonico zaprto ga lahko enostavno uporabljaš z eno roko in ne rabiš palčke.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz imam Diamonda in palčke sploh ne uporabljam. Sporočila se fajn tipka, ampak imam naštimano klasično tipkovnico.. glede hitrosti; noben windows mobile še ni bil kaj preveč hiter..

Premisli še, koliko prostora boš potreboval, namreč na Diamonda gre samo 4GB.. j

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
kako je pa glede samega odziva touch screena? ker kolega ima omnio in je kar počasen, tako da moraš recimo včasih večkrat pritisniti da odpreš določeno aplikacijo in se ne odpre v prvo

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
kako je pa glede samega odziva touch screena? ker kolega ima omnio in je kar počasen, tako da moraš recimo včasih večkrat pritisniti da odpreš določeno aplikacijo in se ne odpre v prvo

Pri OMNIJI je ekran bolj NAIL FRIENDLY kot FINGER FRIENDLY. Odzivnost touch ekrana je bila na starem qteku 9100 veliko boljša kot na omniji...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.297
7.058
113
Kako noben windows mobile še ni bil hiter? Glede na symbian so hitri!

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Jst čakam na dobavo HTC HD - to ti bo pomoje še najbolje ustrezalo, je pa res da je cena zelo zasoljena
cool-1.gif

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Po vseh prebranih mnenjih,mislim da je boljša izbira HTC.Sam se odločam med Diamondom in Touch 3g in mislim da zadnji nekako bolj vsede v roko!Če ga kdo ima,bi prosil naj pove svoje iskušnje.

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Jaz ti priporočam HTC touch HD - ga imam tudi sam in po primerjavi z Diamondov je boljši predvsem zaradi ekrana... je pa cena malo bolj zasoljena...