Imam eno vprašanje in sicer, imam popolnoma nov (star 14.dni) telefon HTC Desire X, problem je pa sledeči, včasih ko odprem kakšen program, sms, pošto,..., oziroma nadzorno ploščo, se mi pri vrnitvi na osnovni zaslon ekran čisto počrni, vidna je samo ura in znak za omrežje, v zgornjem desnem kotu in potem nekaj sekund nekaj melje (3-5sek) in na ekranu se pojavi obvestilo (nalagam) in šele nato se dejansko pokaže domači zaslon. Telefon sem dal že na tovarniške nastavitve, vendar je stanje enako, pa tudi nič nisem nalagal nanj, pred tem (tovarniške nastavitve) je bila pa prisotna ena druga napaka in sicer, da se po končani uporabi fotoaparata osvetlitev zaslona ni nikdar zmanjšala, ampak je bila dejansko zmeraj na max. pa čeprav je nastavljena na avtomatsko, pomagal je samo restart telefona. Prej sem imel v uporabi Desire S, pa lahko rečem, da je Desire X počasnejši, vsaj tak občutek mi daje, pa čeprav naj ne bi bil, oziroma bi moral biti hitreje odziven, že zaradi dvojedrnega procesorja. Ali ima kdo podoben problem oziroma ga je imel s tem telefonom.
Lp
Lp
Nazadnje urejeno: