Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nikakor mi ne use usposobiti gps-a na omenjenem telefonu. Zamenjal sem že 3 rome, ker se mislil da tiči problem tam, ampak vedno napiše da ne najde gps naprave. Poiskusil sem s Tomtom6 in Navigonom.
baaaad Če ti s 3 romi in večimi programi ni uspelo vzpostavit fixa, pol je očitno nekaj narobe z vgrajenim čipom.Problem je, ker tega doma ne moreš sprobat. Lahko samo pošlješ na servis, ki pa bo prekleto drag, če nimaš garancije.
Dvomim, da je to problem... Ni potrebno nalagat originalnega roma. Imaš npr. programčke kot so Advanced configuration tool, kjer je ogromno nastavitev za sam rom. Al pa maš kaiser tweak, pa Rom tool oz. nekaj takega itd... S te3mi programi lahko vklopiš GPS, če je slučajno izklopljen.
Drugače pa dobra ideja, Bucko
Naloži iGo ali OziExplorer in vstavi delujočo SIM kartico. Oba programa zelo hitro najdeta sprejemnik. Pogledaš pod nastavitve GPSa in vpišeš te podatke v drug program. Mora, da dela.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.