Hrvaški stardec

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nisem vprašal kolikšna, ampak kakšna.
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
da lahko spiješ pol gajbe pa boš glih na 0,00!

neki so narobe napisal... tud če bi imel dobre 3 promile več, bi bil že koma, sam je to edina logična možnost...
lahko bi imel tud 0,30 promila manj/več, sam to ni tok bistveno...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pijan voznik skoraj zrušil Tita
Imajo tam tudi kaj podobnega dolenjski kislici?

Ne verjamem. Če bi spil liter dobrega cvička, bi Titelna sigurno zrušu.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Zanimivo ne. Prejšni vikend kruzam proti morju. Muzika, lepi vokali, še lepša melodija, hitrost majhna in uživam, ki me na 0m čaka prijeten obisk. Vozil sem se po okoliških cestah, sedaj so še nekaj na novo asfaltiral in vožnja je še lepša kot pred dvemi leti. Naprej pred mano vidim en dovoz do ceste in kako se primaje en možakar na tomos avtomatiku. Cool, itak me vidi in ne zmanjšam hitrosti, ki je bila itak le 60-70. Možakar se premakne naprej
confused-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ampak stardec, lepo ane, da sem se peljal pod omejitvijo, ker potem bi ga zbil.
Bravo. Končno si pogruntal.
Saj počas boš pa malo zdrave pameti nabral.
Jaz grem zmeraj mimo vaške gostilne tud počas in manj od omejitve. Točno pričakujem, da se mi bo kakšen pjanček lahko pred avto privahral.
Citat:
Sej to, da on ni bil ravno priseben itak ni pomembno, pa da me je videl že dosti prej. Samo njegovi prepiti možgani niso dojel kaj se dogaja, knede.
Tako je. A ti pričakuješ od pijanca da bo pametnejši od tebe, treznega? Če si seveda trezen bil.
No saj tako večina alterjevcev tudi razmišlja, da bodo tud pijanci, pa otroc pa žvali ob cesti itd... bolj pametni od njih dinamikov.