Imam enake želje kot ti, in sem lani pregledal vso njihovo ponudbo.
Ugotovil sem naslednje, da sklepanje naročnine ne gre, ker je povsod tako, da ne plačaš opreme, če se vežeš za vsaj 12 mesecev. Če se nočeš vezat, moraš drago plačati za opremo in se na koncu ne splača.
Med prepaid ponudniki pa tudi ni bilo nobene pametne ponudbe, na koncu sem imel vipnet, ki je sicer imel 10 ali 20 gb, ampak ko si podatke porabil, se je tudi net ustavil. Predlani so pa imeli v ponudbi, ko porabiš podatke, ti net laufa naprej, samo se zmanjša hitrost na tistih bogih 64kb/s, ampak je vsaj delal. Lani tega ni imel več nihče v ponudbi.
Edino eden en ponudnik je imel zanimivo zadevo, katero sem naročil, in so govorili, da bodo prišli priklopit v roku dveh tednov, pa jih potem niti čez mesec dni ni bilo, oziroma nikoli, kljub temu da sem jih preganjal. Gre pa za optima.hr če pogledaš Instant pakete. Zadeva je bila najboljša v smislu neomejenega interneta za vredu ceno, samo niso prišli priklopit...
Kar govorim je bilo lani, letos upam da bo kaj boljša ponudba. Na hitro kar sem vidl pri vipnetu oglašujejo 10 eur za teden neomejenega interneta, kar se sliši dosti dobro, treba je prebrat še drobni tisk....