hristos vaskrsne

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Pa še vprašanje, zakaj ne pravoslavni božič 14 dni za katoliškim, velika noč pa 1 teden za katoliško?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tisat slika, ko je na pirhih napisano ime barve, namesto da bi bili pobarvani, je tvoja umetnina?
evil.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Zakaj modi ne odprejo nekega podforuma za katoliške in čefurske verske fanatike ?

LP

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa še vprašanje, zakaj ne pravoslavni božič 14 dni za katoliškim, velika noč pa 1 teden za katoliško?

Splošna izobrazba kolega, splošna... jaz bi raje vprašal google, kot, da tako bedarijo sprašujem.
Kot za katol. veliko noč medijsko poročanje: "Danes kristjani praznujemo blablabla". Po takmu komentarju izpade, da so zgolj katoliki kristjani
bonk.gif

Ratujemo ameriško "razgledani".

Aja sorry za offtopic. Tudi jaz se priključujem čestitkam ali kot pravijo "Vaistinu voskrese"
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Saj to je to, ljudje vse mečejo v isti koš, res vsi verujemo v Kristusa, žal pa smo razdeljeni na Pravoslavje, Katolicizem in Protestantizem. Žal verski voditelji ne najdejo moči da bi se združili, saj nas druži bistvo in to je VERA v KRISTUSA!

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Aha, potem tisti, ki pač nismo fanatično verni spadamo med primitivce.

Zakaj že ?

LP

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Ne, ne vidim.
Ali ne bi bilo pošteno, da vam modi naredijo neko kapelico, pa se tam prepucavajte do onemoglosti.

Ker zdaj ste nasrani po vseh temah s temi vašimi prazniki, čestitkami, sožalji ....

Župnik tudi ne tečnari po ulici, ima svojo votlino in tam prepričuje vas, neprimitvne kekce.

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Zakaj modi ne odprejo nekega podforuma za katoliške in čefurske verske fanatike ?

LP

imel smo velikonočno temo
imamo uskrsno temo

pač nekdo ni bil dost kulturen in ni odprl teme pravoslavcem..se ne spomnim, a je bil patriot al 32. en je zamudil

še bajramišemo pa bo. vsi enaki vsi drugačni..al kako že.

btw
sam sem ateist. mi pa današnje jagnje sede čist tok k prejšnjetednska potica. mmm..pa kako potico je naredila...uf..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj to je to, ljudje vse mečejo v isti koš, res vsi verujemo v Kristusa, žal pa smo razdeljeni na Pravoslavje, Katolicizem in Protestantizem.

Vidiš, poslušaš oz. veš samo tisto, kar so ti povedali gospod župnik. Obstaja še xy ločin "krščanske" vere...

BTW, "Devica" Marija kotira zelo visoko pri zelenih. Te ne moti, da verujete eno in taisto?