Hradeckega Lj. ...

vogel1

Fizikalc
6. sep 2007
234
32
28
Podaljšano zaprtje do 30.4.2018! A se to mal zajeb.....
evil.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
To je standard za vse gradbene projekte v Ljubljani. A se kdaj že kak v roku končal?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
Vem, da se projektanti kar dobro zmisljujejo vmes. Potem je bil še maraton ko se je vse popravljal in nato še enkrat razkopal...
Lequack kar dosti zadev se v roku konca. Ali pa celo pred rokom...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Danes bi bilo pa garant ceneje, če cel hrib odpeljejo, kot pa tunel delajo (Šentvid, Markovec)
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Slišal sem, da je "potrebno" kar nekaj vplivnim ljudem ob tej cesti narediti nove škarpe, dvorišča, celo eno hišo ... Zato se projektanti "zmišljujejo"
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hmmm,
17758-icon_confused.gif
kdaj začnejo asfaltne baze ponovno delat? Prvega marca?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Slišal sem, da je "potrebno" kar nekaj vplivnim ljudem ob tej cesti narediti nove škarpe, dvorišča, celo eno hišo ... Zato se projektanti "zmišljujejo"
wink-1.gif

Tam je pol his (skoraj) na cestiscu), prav veliko prostora za manevriranje ni... me zanima kako bodo uredili parking... in na cigavi zemlji

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Danes bi bilo pa garant ceneje, če cel hrib odpeljejo, kot pa tunel delajo (Šentvid, Markovec)
smile-1.gif
Se strinjam, so to ugotovil ze pred 30+ leti proti Smarju Sap, kjer so iz izkopa Lisicje odpeljali 2mio m3 izkopa. Je pa res da so takrt to vozili na razcep Malence pa najbrz se kam.
Bi moralntudi leto kje v blizini najdit tako deponijo.

Problem je drugje.
Z vkooomo bi ljubljanskim srajckam prekinil sprehajalne poti po Golovcu. To pa ne gre vec tako enostavno. Kar je pa ze napisal alkoholik.
Verjamem da imajo stanovalci tudi svoje zahteve. Najbrz tudi zato, ker imajo projektanti vcasih take ideje kot sem jih sam opisal pred tremi meseci v temi ob obnovi lokalne ceste.
Ce so se v MOL tako odlocili delat kot pri nas potem..... Pri nas lastniki zemljisc ob cesti niso bili obvesceni o nobenem nameravanem asfaltiranju ceste in izvedbi kanalete, izvajalci so bili brez nacrta na terenu (v pisarni ja obcini sem ga sicer videl) na nekaj dni je hodil projektant ki je bil tudi v vlogi nadzornega na teren in se dogovorjal o detajlih z izvajalcem, narocnikom in lasntniki zemljisc ob cesti in uporabniki ceste. Ostalo oa izvajalec oo lastnem instiktu, ki mu seveda pravi "cim manj stroska za cim vecje placilo"

Za vsak meter kabla po parceli moras dati sluznost..... Tukaj so tisto cesto vlekli cisto po domace. Ce lastnik.ni pustil podreti nekega grna(10cm drevesa) v grabnu so pa naredili ovinek okoli njega s kanaleto in cesto......
bonk.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ljudje so bili v preteklosti že prevečkrat napetnajsteni, zato ne dajo služnosti. Sicer je pa prav neverjetno, kako se pri nas spravljajo k delu. Izvedba se na noben način ne bi smela pričeti, dokler niso vsi pogoji izpolnjeni. Ker pa vedno vseeno začnejo, je vedno tudi zadeva "posiljena"
rolleyes-1.gif
.

Sicer pa asfaltne baze v tem času niti ne delajo in to je tudi eden od mogočih vzrokov za zastoj.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
dej 8888 kaj pametuješ? to je tko kot ti ko prideš malat pa se en odloči da bi rad imel malo drugače pa kakšne vzorčke itd in ti potem zamujaš z zaključkom del. kdo je kriv? a je treba teba obsojat da prepočas valčk vlečš? kapiraš? tuki si izmišljujejo marsikaj zato se zadeva vleče. krivda je pa izključno na "politični" strani...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
2 mesca dodatnega roka je bull fakin šit. Točno se je vedlo kaj se dela, točno se je vedlo kako se dela in točno se je vedlo do kdaj je rok.

Cesta pa ni privat, da bi se lahko za vsak kamenček zmišljeval.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
inkvitzitor ja ja ja blah blah blah

no v realnosti je pa tko zgledal da so postavl 200m robnikov pa je prišel projektat in z njemu še par ljudi pa so rekl "ne, tole bomo pa prestavl za 30cm v levo" in so mogl vse podret pa premaknt... vedlo se je... vendar so potem si začel eni izmipljvat...

pa tudi drugače se ne ve čisto vedno kaj te čaka... se tudi zgodi, da ko se odpre se vidi da je spodnji planum v kurcu in ga je treba menjat. lahko pa da je predviden da se menja pa je dober. lahko se ugotovi da so vodi ki so bili mišljeni da ostanejo zanič in je treba vse menjat... samo par zadev...

drugč pa na hradetskem je problem samo izmišljevanje....

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Pa najbrž bo moralo biti sedaj še ene 3x več ležečih policajev, da si ne bi kdo slučajno drznil peljati tam.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
to pa obvezno. na tisto cesto so naf00kali toliko ležečih policajev, da sem se raje naokoli vozil

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Tudi jaz raje na rosko... Na hradecka bi jaz se vec policajev nametal (to je samo kaprica stanovalcev), kaksno dodatno luknjo skopal, sredstva pa namenil tunelu kot sem.omenil.
Ker ob sedanjem prometu bo prej ali slej potreben