HP IPAQ HW6915 problem

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
Torej imam omenjeno napravo z WM5, danes sem namontiral garmin mobile xt za WM. Zadevo naložim, karte so naložene problem pa se mi pojavi pri signalu nikakor mi ne najde satelitov. Ko pogledam v nastavitve pri GPS anteni je nastavljeno COM7:Internal AGPS NMEA. Zanima me ali je to pravilno nastavljeno ali ne, na nokiji N95 sem zadevo instaliral v prvo, je pa pri prvem zagonu rablo malo več da je najdlo satelite. Vsakršna pomoč bo dobrodošla. Na mobitelovi strani piše da ima vgrajen GPS sprejemnik
Hvala za info, in že v naprej se opravičujem če sem mimo butnil z temo, pregledal sem vse pa nisem nič najdo al pa mi je šlo mimo

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
kaj noben nima niti malo pojma kaj bi blo, no zdaj mi je najdlo satelite pozicionirat pa se še vedno ne ve, probal sem tudi z zunanjo anteno na bluetooth od sony ericsona P1 pa se ne more zvezati

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
badguy777 bil bil na odprtem in je pisalo iščem satelite v spodnji vrstici pa so se oni digrami kako močen je signal lepo kazali, nikakor pa ni šlo na koordinate, zraven sem mel tudi N95 in garmina ki je delal BP, bom to probal kaj si pastal