HP 6820s in stvarna napaka na ohišju, tega laptopa

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Barvo pobira z laptopa dol, bil sem že na 2x menjavi ohišja najproblematični del je del okoli touchpada, barva je tudi po zdravlju škodljiva, pač kot vsaka barva.

Prenosnik po 2 servisih ni več to kar je bil star je komaj 6 mesecev pa 2x na servisu bil zarad bedaste napake slabo obarvanega ohišja. HP bo moral to napako priznati in naresti vpoklic opreme in jo zamenjati drugače mu sledijo sankcije take ali drugačne. Zato kličem na vse imetnike dotične opreme naj opazujejo opremo, ko zasledijo znake obrabe ohišja pa takoj na servis in pritožbo na HP. Obraba je vidna v obliki črne sence, ki se pojavlja od položaja rok na plastiki in se nebi smela.

LP

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Zato, ker ga ne uporabljaš toliko mi jih mamo 5 tukaj in so vsi tako že zgonjeni pa so vsi 5-6 mesecev stari.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Te pa bi kupil kaj drugega, kolko pa jaz laptop uporabljam pa .... nebi kar na pamet, sicer pa tile "multimedija" HP modeli nikoli niso sloveli po kvaliteti poglej si prejšne pavilion modele škripajo ko kante, so še tronnoti bolši od njih.

lp
bluub

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne rabis biti zdaj jezen na ostale uporabnike. tudi moj je star skoraj eno leto in se nic ne lusci, nasploh nimam z njim niti najmanjsih problemov in laufa skoraj ves cas 24/7... ker je edini tih racunalnik pri bajti za download-anje

ce jih pa uporabljas v bolj resne namene kot mi, (gledanje filmov na dopustu, igranje blobby volleya in wormsov) bi pa v firmi prej pomislili na to in kupili dell precision, ibm thinkpade in podobno. niso zastonj enkrat drazji amapak saj si z njimi sluzite denar
sprasujem se.gif