Evo me...
Takole je, motor je vsekakor primeren za začetnika in tudi za nekoga, ki zna dobro peljat. Motor je za peljat zelo nezahteven, do cca. 4.000 obratov je zelo miren, potem se začne malo dogajat do 9.000 obratov, od 9.000 do 14.000 se pa pošteno dogaja...
Dovoljuje tudi kakšno vozniško napako...sprednjega kolesa ne dviguje sam od sebe...
Za potovanja je tudi primeren, sam sem se vozil tudi šest ur skupaj, pa je kar šlo...no, eno malo me je hrbet bolel (sem že star). Za potovanje v dva je zaradi udobnega sedeža zelo primeren....Vetrna zaščita je do 180-190 km/h dobra, potem pa začne pihat...no, za višje hitrosti se itak skloniš....in ni problema.
Končna hitrost je po števcu cca. 265 km/h (seveda moraš biti sklonjen...), pospešek od 0 do 100 je 3,1 s....
Poraba se giblje od 5 litorv pa tja do 7,5 litrov. 7,5 litrov je poraba ob konstantnem navijanju nad 9.000 obratov...Olja ne pije nič, servisni interval je na 6.000 km...Za kakšne težave s tem motorjem še nisem slišal.
Glede moči, ko se zadeva zavrti nad 9.000 je odlično, dobro potegne...no, saj ima 110 KM na 170 kg...v nižjih obratih mu pa mu pa po mojem okusu malo navora manjka (za normalno vožnjo dovolj), zato je potrebno za športno vožnjo precej šaltat...
Če bi strnil svoje mišljenje, to je zelo univerzalen motor, primeren za vse vrste uporabnikov...ob morebitnem nakupu, ti vsekakor ne bo žal. Če te pa slučajno zanima nakup, pa ravno sedaj prodajam svojega...je kot nov....brez praske....
evo sem našel, Motradov test....