Hofer-zbiranje racunov pred vhodom

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.091
113
pri taščici
Me ima da na hofer poklicem zakaj za vraga (ankete?)pred poslovalnico pobirajo racune kupcev. Racunov jim ne dam, ker placujem s kartico.
Mogoce kdo ve zakaj, in kdo je narocnik tega. Hofer najbrz ne, ker oni tocno vejo koliko cesa kdaj prodajo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mogoče Lidl pobira?
grin1.gif

Mogoče kaka zveza potrošnikov glede navad kupcev?

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Lidl ima nagradno igro, kjer je treba poslat št. računa, "fake anketarji" pa nabirajo račune za nevemkakšno statistiko.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi: Mogoče Lidl pobira?
grin1.gif
Mogoče kaka zveza potrošnikov glede navad kupcev?

Pri lidlu tudi pobirajo. za neke tržne raziskave.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.091
113
pri taščici
Sem klical hofer, sva lepo "cvekala" v prico mene je klicala na kajuhovo, sem slisal pogovor z usluzbenko in baje jih ne morejo-smejo naterat. Naj bi bili od Surs-a. Ce bi imel cas bi tudi zbiralko povprasal kdo jo posilja.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
So kar pravi anketarji...

Hofer in Lidl ne prodajata informacij o prodanih izdelkih, tako kot jih vsi ostali direkt prodajo agencijam... Zato folk iz agencij zbira racune pred stacunami, da imajo vsaj nekaj market-share podatkov in statisticnih podatkov.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo so res sitni... Vednorecem, da mu racuna ne dam, da si lanko le prepise znesek racuna, ce zeli... Konec koncev imam racun zato, da ce je kaj narobe, da lahko kaksno zadevo vrnem... In teoreticno me lahko 100 metrov naprej ustavi inspektor in menda, ce nimam racuna, lahko mene kaznuje... Vsaj tako se spomnim, ko je bila akcija davkarija pred mnogimi leti... Ko je bila celo neka nagradna igra... in so menda na tak nacin zbirali podatke, kdo goljufa davkarijo... Predvsem pri gostincih...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A klošarjem tudi tako vneto razlagaš, zakaj mu ne daš denarja?

Jaz samo rečem, "ne hvala" in me ni. Pika. Mislim, eni imate res probleme s kompliciranjem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.091
113
pri taščici
Patriot; olajsaj si zivljenje, pa me daj na ignore.
Jest; v tem stilu je rekla tudi na hofer fonu. Garancija, dokazilo o placilu, predvsem s kartico. S cim se bos pritozil na karticno transakcijo ce bo kaj narobe?

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Račune pobirajo študenjtje, ki imajo pogodbo z ACnielsen. Računi služijo za oceno tržnega deleža diskontnih trgovcev, ki drugače te podatke ne posredujeta.