Pozdravljeni,
zanima me kdo pri nas trži LG hladilnike.
Ben
katerega serviserja bi priporočili za hladilnik Zanussi ? Na stopnji 6 (od 6) hladi slabše kot je včasih na 3.
Precej hvalijo Samsungove.Naj še jaz pristavim lonček:
Imam ameriški hladilnik, star je cca. 10 let. Vsakih tilko časa crkne, tako hladilnik koz zmrzovalnik. Ko ga izklopim iz elektrike in priklopim nazaj, pa spet dela.... Kaj bi lahko bilo narobe? Pozna kdo v Ljubljani kakšnega serviserja, ki bi prišel pogledat in postavit diagnozo, je pa znamke Daewo?
Če pa bo popravilo predrago pa me zanima, kateri ameriški hladilnik bi priporočali.
Verjemi, da ne bi reskiral, da bi bilo pivo toplo!"...glede na to da si gorenjc, da nimaš namenoma nastavljeno tako da se ti večkrat na dan za 1 uro izklopi komplet elektrika v bajti?
Bom malo pogledal, je šla elektronika pri starem in grem danes v nakup.Precej hvalijo Samsungove.
Sem dal ven nekaj stvari in je vse zmrznilo, tako da ne gre brez.Ja pri tem minusu zunaj je res težko biti brez hladilnika
...glede na to da si gorenjc, da nimaš namenoma nastavljeno tako da se ti večkrat na dan za 1 uro izklopi komplet elektrika v bajti?