Hladilnik z velikim zamrzovalnim delom

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Vremenske razmere so botrovale temu, da nujno potrebujem nov hladilnik z zgoraj omenjenimi specifikacijami.
Želja je (predvsem s strani boljše polovice
evil.gif
), da bi bilo zamrzovalnega dela vsaj cca 100l. S tem pridemo do hladilnikov širine 70 cm, ki pa niso tako cenovno ugodni.
Druga varianta pa je potem navaden hladilnik širine 60 cm in dodatna manjša skrinja.

Vprašanje je torej, če kdo ve za kakšno cenovno ugodno varianto takih hladilnikov.

lp

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.906
113
a je to govora o samostoječih opcijah?

če iščeš kombinirčka, potem je treba gleda ti da ima 4 predlae v zamrzpvalnem delu. Vse ostale jo potem zgolj rutina - energijski razred, cena, znamka, št. kompresorjev...

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Mogoče sem premalo poudaril, da iščem predvsem kakšne akcijske zadeve.
Zanima me, če kdo ve za kakšne trenutne popuste itd.
Ker moram na hitro kupit, se ne bi rad nategnil
redface-1.gif

Drugače pa hvala za odgovor.

lp

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.906
113
Iz katerega konca si?

V kolikor ti je Gorenje opcija in...

... ti ni problem narediti par km se zapelji do Velenja, kjer ima Gorenje svojo 'komisijsko' prodajalno, kjer prodajejo blago z napako (lepotno, ne funkcionalno) kjer lahko nabaviš hladilnik dokaj poceni (20 tudi do 30 % ceneje).

Na tak način sva midva kupila hladilnik - kombiniran, zamrzovalni del s 4 predali (prav takega sva hotela, B razred, 2 kompresorja (le za trgovino bi se moral pozanimat kako se ji reče...če bi se ti zdela primerna opcija).

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Sem iz Ljubljane, tako da mi je malo predaleč.
Našel sem nekaj v GAju, nisem se pa še odločil, tako da so vsi predlogi dobrodošli.

lp

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Kdo pa mi garantira, da bom dobil poškodovan točno tak model, kot sem si ga zamislil?

Je kar velika možnost da bi se peljal na izlet, to se mi pa res ne da.

Drugače pa se takega zaslužka res ne branim
smile-1.gif

lp

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Daj linke med katerimi izbiraš, da malo vidimo kaj bi rad.
Potem pa dobiš še kakšen boljši predlog ali celo boljšo ceno
grin1.gif

lp

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Kaj pa Avstrija, Italija čim bližje meji in s čim večjo izbiro?

Ima kdo kakšno varianto da je kakšen kos padel s kamiona
wink-1.gif
?

lp

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.534
441
83
Citat:
Uporabnik Audio pravi:
Dva aktualna primera:

http://www.ideo.si/?k=art&kat=187&art=6692

http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=6183

Whirlpool je v trenutnem vodstvu, sem pa včeraj napravil napako in ženo peljal v Harvey Norman in se je seveda zapičila v hladilnik za 1700€
13.gif
.

lp

Dobri hladilniki stanejo precej. Nudijo pa tudi veliko.

Če se je zapičla v kak "side by side" z ledomatom, področnim hlajenjem, minibarom, no frost-om,.. se je zapičila v zelo praktičen in uporaben aparat. Je vreden vsakega centa!
Cca. 2 meseca imamo LG-ja in smo več kot zadovoljni z njim. Če bo naklepal kakih 8-12 let bo vključno z elektriko precej cenejši kot 1 GSM z dokaj nizkim prometom. Vsekakor si poglej tudi LG-je v Big-Bangu, če zadeva morda neglede na trenutni proračun postane opcija. Vsaj meni se razporeditev predalov in polic zdi precej bolj praktična kot konkurenca. Cene pa so tam-tam.

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Ni bil ameriški hladilnik, ampak širine 75 cm.
Najprej sva sicer gledala tudi ameriške, potem pa sva videla da ne bi mogla do konca odpreti vrat v kuhinjo in sva se odločila za širino do nekje 70 - 75 cm.
Teh pa na žalost ni veliko na izbiro, pa še kar jih je niso vsi takoj dobavljivi.

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Evo zadeva se je uredila.

Na srečo mi je ratal popraviti skurjen hladilnik, tako da 800 € ostaja v denarnici
cheer.gif

lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.788
6.770
113
pri taščici
Upam da si se pravilno odločil

sama sva pred dvema mescema kupila gornejevega 6557?
Edino mal pozno sem bral ugodno ponudbo bofa in še bolj ugodno forumaša....ampak kar je je ...

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Koliko je visok ta, ki si ga kupil in ali si zadovoljen?

Drugače je moj hladilnik star 7 let in bi ga še malo gonil, preden bo amortiziran.

lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.788
6.770
113
pri taščici
tega gorenjevega 6357 sva kupila
Po dveh mescih uporabe težko podam mnenje, ima pa Nalim kar dva (postavljena v stilu amreiških) pa mislim da je bil znjim zadovoljen. Smo debatirali o tem pred kakima dvema mescema.
Redko kateri hladilniki imajo prostornino zamrzovalnika preko 100 litrov. Midva si v garsonjeri ne moreva "privoščiti" skrinje in hladilnika ločeno. Koline bova za kak mesec že pri starših "zmrznila"...
tongue-1.gif

Po sedmih leth mislim da res še ni za "odpis"
rolleyes-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.053
113
Obišči stran
Tudi z mojo imava takega (samo da je srebrn) odkar sva se preselila, torej nekje 2 leti bo letos. Dela BP, če pa bi imel še kaj več placa tudi neb blo slabo
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.788
6.770
113
pri taščici
tudi najin je srebrn
wink-1.gif

Je pa res da je bila "redna cena okrog 740, pri gaa sva ga dobila za 680, ko pa sva ga zaarala pa so se pojavile še za nekaj 10 evrov bolj ugodne variante.....

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Te litraže se meni zdijo en nateg.

Zdaj imam v hladilniku cca 80 litrov zmrzovalnika (sem ga zmeril in preračunal volumen).
Pri večini 70 cm širokih pa je podatek okrog 100 litrov, čeprav se mi na na uč ni zdel tako velik.
Pred dvema dnevoma sem pred domnevnim nakupom šel premerit zmrzovalnik Whirlpoola 4208 in, glej ga zlomka, prišel do rezultata 70 litrov
13.gif
.
V volumen očitno prištevajo še del za ledene kocke, ki zaseda kar veliko prostora.

Hvala lepa za tak zmrzovalnik kjer bi morala kupit še manjšo skrinjo, saj imava sedaj precej polnega.