Hitra anketa: Otroci in mobilni telefoni

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Frend me je prosil, če lahko še tule objavim anketo. Gre za raziskavo omejevanja uporabe mobilnih telefonov pri osnovnošolcih oz. srednješolcih ... nekaj v tem smislu. Anketa je v Angleščini, kar pa verjetno ne bo predstavljalo večjega problema. Tnx!

ANKETA

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Rešeno.
Je pa mal smotano, da se navezuje v večji meri zgolj na iphone, kar mi ni logično. Posledično recimo pri vprašanju,če sem kdaj kupil aplikacijo iz app store, sem obkrožil Ne, čeprav sem iz andorid marketa že kupoval aplikacije. Zgolj kot opazka.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
jmaš, ne rabim altov, pijem pivo
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Hocm audi nalepke, pa bom glasoval

Jebiga, sem koruptiven (a je sploh beseda to)?
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Rešeno.
Je pa mal smotano, da se navezuje v večji meri zgolj na iphone, kar mi ni logično. Posledično recimo pri vprašanju,če sem kdaj kupil aplikacijo iz app store, sem obkrožil Ne, čeprav sem iz andorid marketa že kupoval aplikacije. Zgolj kot opazka.

Verjetno iphone zato, ker dela aplikacijo za ios, pa ga zanima, ce je sploh vredno truda.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Možno. Samo potem ravno logičen ni. Ker andorid je neprimerno bolj razširjen med mlajšimi, ker so pač tudi poceni modeli. Če pa je že programer, bi pa lahko za obe platformi razvijal, če je denar v igri
smile-1.gif