Hiške v Termah Čatež

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Stroški oz. mesečni pavšal znaša cca 300 eur mesečno + 8,5% DDV. Le-ta vključuje: javno razsvetljavo v naselju, porabljeno vodo in kanalščino, odvoz smeti, vzdrževanje in pluženje cest, košnja in urejenja zelenic v naselju, urejanje naselja, uporaba otroških igral, 24/7 recepcijsko službo (katera zbira tudi naročila za zdravstvene storive, organizira izlete, rezervira športne objekte, intervencijska popravila vodovodnih in elektroinstalacijskih naprav), RTV naročnino, nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča, telefonski priključek, ... Lastnik mora posebej plačati le v apartmaju porabljeno el. energijo.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Stroški oz. mesečni pavšal znaša cca 300 eur mesečno + 8,5% DDV. Le-ta vključuje: javno razsvetljavo v naselju, porabljeno vodo in kanalščino, odvoz smeti, vzdrževanje in pluženje cest, košnja in urejenja zelenic v naselju, urejanje naselja, uporaba otroških igral, 24/7 recepcijsko službo (katera zbira tudi naročila za zdravstvene storive, organizira izlete, rezervira športne objekte, intervencijska popravila vodovodnih in elektroinstalacijskih naprav), RTV naročnino, nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča, telefonski priključek, ... Lastnik mora posebej plačati le v apartmaju porabljeno el. energijo.

Zelo drago...

Se pravi 30.000€ za hiško, potem pa še vsak mesec 325€ za stroške...
bonk.gif

Kakorkoli računam se ne izplača

Black

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Citat:

Zelo drago...

Se pravi 30.000€ za hiško, potem pa še vsak mesec 325€ za stroške...
bonk.gif

Kakorkoli računam se ne izplača

Black

Če lahko oddajaš si lahko celo v plusu...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.221
7.002
113
pri taščici
Pa prenosljive bi morale biti če želiš oddajati.
Še vedno sem menja da je tistih 300 evrov razlog. Ko dodaš še elektriko, zavarovanje.... si na 400.
Me pa zanima pod kakšnimi pogoji dobiš karte.
Glede na lastništvo term najbrž niso ravno ugodne.
Glede na slike bodo hiške počasi potrebovali obnovo. Če ne drugega, streho.

22. jul 2007
13.608
1.779
113
124
Citat:
To bi bilo v redu recimo za kakšen starejši par, kateri bi tudi tam živel
zmaga.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Cca 4500 je pavsal, karte niso vstete notr. Tud men se je zdelo "poceni" in sm klicu tko lastnico hiske in dol v terme. Sicer sm gledu eno leseno za cca 9k. Predrag pavsal in bi se nujno mogu jebat z oddajanjem. S tem da ti dobis za 50 hisko s 5 oz 6 kartami.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.221
7.002
113
pri taščici
Zaradi tega so tudi najbrž tako ugodne cene. Me pa zanima kako je to birokratsko rešeno? Si vpisan v ZK?
Če si, na kakšni osnovi oni zaračunajo 300 evrov?

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sej je vec kot 300. Nekje na netu sem bral da en ni hotu tega placevat, pa so mu lepo odklopil vodo in elektriko.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.366
309
83
39
Ljubljana
kdaj pa misljo bazene zrihtat?

tisti notranji so že preveč zdelani in stari, pa še tist klor nabijejo da te ubije skor

22. jul 2007
13.608
1.779
113
124
Ja Čatežke bodo so res počasi poden postale, ker za obnavljanje starih stvari ni interesa in bazeni ter notranja infrastruktura že vidno propada
tongue-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Sem tudi jaz to gledal. Glede na krizo se verjetn lahk kej zdilaš in plačuješ nekaj manj. Za rentat vprašanje, če se splača. Jest ko sem z teh koncev, bi bilo recimo to idealno, če bi se ločil in tam živel. Ceneje kot stanovanje v Brežicah. Pa še pestro izbiro Nizozemk imaš na voljo.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Čateške so itak postale poden od toplic. Bil lansko leto, to je primerno samo še za družine z malimi otroci (ker je polno bazenov in "igral" ki namenjeni otrokom). Brez vzdrževanja, dotrajana infrastruktura po celem kompleksu, notranji in zunanji bazeni potrebni komplet prenove. Sicer je osnova čateških zelo dobra, samo kaj, ko se ne vzdržuje in obnavlja! Glede hišk pa, je treba kar na licu mesta pregledat stanje, saj so nekatere še dobro ohranjene, več kot polovica pa mora it nujno v obnovo.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Meni je bila pred zimo v čatežkah brezplačno ponujena kamp prikolica z lesenim predprostorom, vendar se nisem odločil. Pavšal (elektrika, smeti) brez kart je nekje 2500€ s kartami 3200€. Za zidane aparmaje pa pavšal naraste do 10000€ na leto...
Glede na to da sem dopustoval ali se samo kopal v večini slovenskih termalnih kopališč lahko rečem da so čateške nekje v povprečju.
Voda je malo bolj klorirana ampak z razlogom, ker je razlika, če se v bazenu obrne 1000 ali 20 kopalcev. Če hočem mir grem v rimske ali podčetrtek v orhidelijo.