Po naravi sem človek, ki uporabnost daje na visoko mesto. In pri navigacijah mi je pomembno, da je dobra vsebina - vodenje. Enostaven vpis poti in kvalitetno vodenje sta glavni zadevi. Nato pa prikaz/preglednost med vodenjem, nato uporabniški vmesnik v celoti in tako naprej. Čisto po mojem zaznavanju, pa verjemi, da se res veliko vozim in opazujem te stvari že vrsto let.
Seveda pa imajo vsake oči svojega malarja, zato tole ni suho zlato.
IGO se mi res najbolje izkaže, v zadnjem času moram zelo pohvaliti tudi Route 66. Manj znana, pa vseeno z odličnim vodenjem, čeprav ima nekaj nerodnosti.
TomTom je res špartanski, ampak vodenje in zemljevidi so na nivoju. Sygic je (čeprav ga imam kupljenega) relativno slab. Grafično grd med navigacijo (sicer ne), slabo izbiranje poti ...
Street Pilot ima slabo izbiranje poti, tudi metanje zemljevidov skupaj ni najbolj pametno rešeno, se strinjam.
Copilota sem zadnjič imel pred kakšnimi dvemi leti in sem malo pozabil, čakam, da ga namestim in poskusim. Nekaterih ni na lestvici, ker so me s čim tako razjezili, da so hitro zapustili Androida