Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Spekter je kar širok. Kar me moti je to, da niso nikjer napisane sestavine posameznega produkta oziroma so pomankljive. Edino kar sem našel pri proteinskem dodatku, da ima porcija 30g beljakovin. Če se ne motim jih ima deci mleka 5g. Torej lahko recimo primerjaš pol litra posnetega meta, z parimi žlicami tega praha z vodo.
Je pa res, da je ta prah verjetno brez maščob in da se pri ostalih proizvajalcih športne prehrane pri proteinih giblje tudi vsebnost beljakovin na porcijo okrog 40g. Ceneni prav tako okrog 30g. Zdaj anaboliki imajo k tem beljakovina dodane še OH-je.
Kater sortiment izdelkov pa sploh gledaš? Oziroma kaj bi rad dosegel s to prehrano?
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Mislim, da je bilo o tem že govora. Kar se tiče Herbalife-a, se pomojem od drugih prehrambenih dodatkov ne razlikuje prav dosti, razen v ceni (najbrž zaradi "skomercializiranosti"). Gre pač samo še za en produkt na trgu. Njegova sestava ni nobena posebna znanost, prav tako to ni nikakršno "čudežno" zdravilo, za kar ga nekateri označujejo. Noben dodatek sam po sebi ni učinkovit, če nimaš usklajene ostale prehrane in telesne aktivnosti.
Za moje pojme navaden nateg, saj obstajajo mnogi cenejši preparati oz. dodatki z popolnoma enakim učinkom. Sam se rekreativno ukvarjam s športom in uporabljam tudi tovrstne izdelke in lahko rečem, da se da veliko ceneje prit skozi z drugimi izdelki. To lahko ugotovi vsak, ki se malo bolj poglobi in se pozanima. Ker večina "normalnih" človečkov o tem nima pojma, se pač pusti "nategnit".
Citat:
Uporabnik ales27 pravi:
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Mislim, da je bilo o tem že govora. Kar se tiče Herbalife-a, se pomojem od drugih prehrambenih dodatkov ne razlikuje prav dosti, razen v ceni (najbrž zaradi "skomercializiranosti"). Gre pač samo še za en produkt na trgu. Njegova sestava ni nobena posebna znanost, prav tako to ni nikakršno "čudežno" zdravilo, za kar ga nekateri označujejo. Noben dodatek sam po sebi ni učinkovit, če nimaš usklajene ostale prehrane in telesne aktivnosti.
Za moje pojme navaden nateg, saj obstajajo mnogi cenejši preparati oz. dodatki z popolnoma enakim učinkom. Sam se rekreativno ukvarjam s športom in uporabljam tudi tovrstne izdelke in lahko rečem, da se da veliko ceneje prit skozi z drugimi izdelki. To lahko ugotovi vsak, ki se malo bolj poglobi in se pozanima. Ker večina "normalnih" človečkov o tem nima pojma, se pač pusti "nategnit".
In kaj so ti tvoji cenejši dodatki? Da se neham nategovat s Herbalife?