Herbalife

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ooo hemeroidi
hysterical-1.gif

poznam ja. kolega se nekj ful z atletiko matra pa skos to papca...
nej bi bli teli "praški" kao nadomestek enega obroka..ampak je*oboga da je tip na morju skonzumuriu najprej tale napitk po pa se dvojno porcijo obroka.. brez da bi bil kokrkol bl aktiven kot vsi ostali.. tko da jz nc ne vrjamem v to da te kao nasit in ne rabs jest...
sm tut probala zgolj iz firbca kaksn je okus. nc posebnga.
o tabletih in ostalih stvareh pa ne morm govort k nimam blage ze nasploh o tem.

drugac pa BAJE tale hebalife pozdravi cudo bolezni in tezav... kpavem. jz ne vrjamm v to. ni ga čez dobr šnicl.press.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
fusion, ne razmišlj preveč.. interna fora. na morju bli tok siti nakladanja o herbalifu da smo ga krstl za hemeroide..

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Spekter je kar širok. Kar me moti je to, da niso nikjer napisane sestavine posameznega produkta oziroma so pomankljive. Edino kar sem našel pri proteinskem dodatku, da ima porcija 30g beljakovin. Če se ne motim jih ima deci mleka 5g. Torej lahko recimo primerjaš pol litra posnetega meta, z parimi žlicami tega praha z vodo.

Je pa res, da je ta prah verjetno brez maščob in da se pri ostalih proizvajalcih športne prehrane pri proteinih giblje tudi vsebnost beljakovin na porcijo okrog 40g. Ceneni prav tako okrog 30g. Zdaj anaboliki imajo k tem beljakovina dodane še OH-je.

Kater sortiment izdelkov pa sploh gledaš? Oziroma kaj bi rad dosegel s to prehrano?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Res je, ni ga čez dober šnicl.

Tile praški me pa spominjajo bolj na instant prehrano. Zdaj manjka samo še to, da nam ponudijo instant ženske in naše instant življenje bo popolno.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Mislim, da je bilo o tem že govora. Kar se tiče Herbalife-a, se pomojem od drugih prehrambenih dodatkov ne razlikuje prav dosti, razen v ceni (najbrž zaradi "skomercializiranosti"). Gre pač samo še za en produkt na trgu. Njegova sestava ni nobena posebna znanost, prav tako to ni nikakršno "čudežno" zdravilo, za kar ga nekateri označujejo. Noben dodatek sam po sebi ni učinkovit, če nimaš usklajene ostale prehrane in telesne aktivnosti.

Za moje pojme navaden nateg, saj obstajajo mnogi cenejši preparati oz. dodatki z popolnoma enakim učinkom. Sam se rekreativno ukvarjam s športom in uporabljam tudi tovrstne izdelke in lahko rečem, da se da veliko ceneje prit skozi z drugimi izdelki. To lahko ugotovi vsak, ki se malo bolj poglobi in se pozanima. Ker večina "normalnih" človečkov o tem nima pojma, se pač pusti "nategnit".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@gs1422
ne gledam jaz tega. to gledam za eno drugo osebo. gre se pa za hujšanje. tej osebi je prišlo na uho ta herbalife, pa da ji mal pomagam sem še tukaj vprašu. po netu ga baje kar hvaljo. pa da še od vas slišim kako pohvalo/kritiko

@Fiatista
a poveš kaj ti ješ in kje kopuješ to kar naj bi bilo podobno herbalife-u?
ali pa vsaj kak link, kjer si lahko o tem kaj več prebere.

thx!

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
podobne čirečare kot je herbalife se da dobit v lekarnah... pojma nimam kakšno ime majo.pa če se ne motim je mel golden tud nekej.
jz osebno nebi rekla da se da s herbalifom lih shujšat, ker sj pravm, kokr sm unga kolega vidla je pojedu tok al pa več kt ostali + herbalife napitk.... tko da...možno pa da je to odvisno od človeka do človeka.

drguač pa NAJ bi se herbalife od drugih prehranskih dodatkov razlikov po sestavi v tem da je vse naravno.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.109
3.164
113
sam herbalife ne pomaga nič če ne bo ta oseba nič migala in se še naprej basala

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Spekter je kar širok. Kar me moti je to, da niso nikjer napisane sestavine posameznega produkta oziroma so pomankljive. Edino kar sem našel pri proteinskem dodatku, da ima porcija 30g beljakovin. Če se ne motim jih ima deci mleka 5g. Torej lahko recimo primerjaš pol litra posnetega meta, z parimi žlicami tega praha z vodo.

Je pa res, da je ta prah verjetno brez maščob in da se pri ostalih proizvajalcih športne prehrane pri proteinih giblje tudi vsebnost beljakovin na porcijo okrog 40g. Ceneni prav tako okrog 30g. Zdaj anaboliki imajo k tem beljakovina dodane še OH-je.

Kater sortiment izdelkov pa sploh gledaš? Oziroma kaj bi rad dosegel s to prehrano?

Jaz jemljem herbalife že približno leto dni. Ponavadi 1x na dan pred treningom, včasih pa tudi namesto zajtrka (če se mi mudi in nimam časa za reden obrok).
Kot ni nikjer neke čudežne formule, je ni tudi tukaj. Sta pa 2 dejstva:
1. S herbalife lahko dokaj zdravo hujšaš. Zamenjaš 2 dnevna obroka s tem "šejkom". En obrok ima okoli 200 kilo-kalorij.
2. S tem hraniš mišice, če kaj treniraš in ne zaužiješ dovolj beljakovin na dan.

Je pa na vsaki škatli točno specificirano, kaj v tem prahu je.
In točno tako, kot si napisal: tukaj so nemastne beljakovine.

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Mislim, da je bilo o tem že govora. Kar se tiče Herbalife-a, se pomojem od drugih prehrambenih dodatkov ne razlikuje prav dosti, razen v ceni (najbrž zaradi "skomercializiranosti"). Gre pač samo še za en produkt na trgu. Njegova sestava ni nobena posebna znanost, prav tako to ni nikakršno "čudežno" zdravilo, za kar ga nekateri označujejo. Noben dodatek sam po sebi ni učinkovit, če nimaš usklajene ostale prehrane in telesne aktivnosti.

Za moje pojme navaden nateg, saj obstajajo mnogi cenejši preparati oz. dodatki z popolnoma enakim učinkom. Sam se rekreativno ukvarjam s športom in uporabljam tudi tovrstne izdelke in lahko rečem, da se da veliko ceneje prit skozi z drugimi izdelki. To lahko ugotovi vsak, ki se malo bolj poglobi in se pozanima. Ker večina "normalnih" človečkov o tem nima pojma, se pač pusti "nategnit".

In kaj so ti tvoji cenejši dodatki? Da se neham nategovat s Herbalife?

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Golden ima še sedaj in sicer izdelek GR2, ki po opisu deluje podobno kot Herbalife.
Jaz ga jem (no, pijem) zjutraj za zajtrk, ker ob 6 zjutraj enostavno ne gre drugega po grlu kot tekočina. Pa še dober je... obvezno okus čokolade
grin1.gif

Sem pa lani poleti poskusila shujševalno, kjer popiješ po en zavitek za zajtrk in kosilo, 2 obvezni malici (dopoldne in popoldne) in večerja. Seveda to ni čudežna formula, če zraven nič ne migaš. Tako da sem za letošnjo shujševalno zamenjala taktiko, ki se je obrestovala (vsi na kolo za zdravo telo).

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Sprehodi se do najbližje trgovine s športno prehrano (ProSport, Maxximum...).

Npr. nadomestek obroka si lahko narediš iz mešanice maltodekstrina in beljakovin (npr. sirotka). So sicer tudi gainerji (že pripravljene mešanice, vendar pogosto vsebujejo preveč sladkorjev, če si sam mešaš pa si lahko narediš tudi bolj optimalno mešanico, kakršna ti pač odgovarja). Vlaknine dobiš z uživanjem polnozrnatih izdelkov, kosmičev (ovseni, muesli itd.). Vitamine in minerale s sadjem in zelenjavo, vit. tabletami (po potrebi).

Mimogrede, to z "nategovanjem" ni bilo mišljeno v kakršnem koli žaljivem tonu, če si si to na ta način razlagal, se ti opravičujem. Vsak ima pravico do svobodne izbire.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik ales27 pravi:
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:

In kaj so ti tvoji cenejši dodatki? Da se neham nategovat s Herbalife?

Se ne nateguješ... sej zadeva pač je tisto, kar govorijo da je. Problem je ker jo po vsej verjetnosti občutno preplačaš. Na fitnesu je delal en model, ki je bil hudi fanboy tega herbalife-a. Kako je vse ultra naravno, zdravo itd... jebeš ti naravno, če za isti efekt plačaš še enkrat več. Če že vsak dan pojemo en kup umetnih dodatkov nevem zakaj bi ravno pri fitnesu gledal na "naravno" in se preseraval. Sej nič ne rečem... lahko se prehranjuješ ultra zdravo ampak potem je treba pazit tudi pri drugi prehrani, kar pa velika večina folka pozablja....

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Pa se obnesejo beljakovinske diete? Pa po drugi strani, če to zadevo piješ z vodo je nagraužna, če jo delaš z mlekom nisi naredil nič zaradi maščob. Če delaš s posnetim mlekom pa fašeš že z mlekom toliko beljakovin, kot jih s tem prahom. Je pa res, da jih potem podvojiš.

Čisto tako... nisem nikoli razmišljal koliko beljakovin naj bi dnevno zaužil. Če bi recimo vzel dva obroka kot praviš ti, pa recimo dvakrat po pol litra posnetega mleka, bi dnevno fasal okrog 80g beljakovin. Preživiš s tem?

Če ti ni odveč bi napisal kakšne rezultate?