Helena Kamnar in duhovi v njeni pisarni

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Pa kaj so novinarji res budale, da ji posvečajo 15 minut pozornosti v dnevniku in pol strani v cajtngih, zato ker je koza stara pozabila zariglati dvokrilna vrata in se itak da odprejo, tudi če jih 3x zakleneš?

In sedaj stara trepeta, da so ji prišli v pisarno in je začuda vse ostalo nepremaknjeno.
bonk.gif

http://24ur.com/novice/slovenija/preplah-v-prostorih-vlade.html

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem gledal. Sam sem isto razmišljal. Oddaja Svet na kanalu A je prav leglo banalnih in prenapihnjenih novic.
Ali pa že en teden trajajoče kataklizmično poročanje iz Vipave. Vsak cegu posebej posnamejo, ki ga odpihne s strehe.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sem gledal. Sam sem isto razmišljal. Oddaja Svet na kanalu A je prav leglo banalnih in prenapihnjenih novic.
Ali pa že en teden trajajoče kataklizmično poročanje iz Vipave. Vsak cegu posebej posnamejo, ki ga odpihne s strehe.

ma ja. jest mam tud že pol.n k. tega poročanja kot iz fronte. Pa to na vseh radijih skoz trobijo. Kot da bo sodni dan vsak trenutek. Pol dajo pa posnetek intervjuja z vodjo gasilcev, pa pravi, da ni bilo nič hujšega, da je vse po pričakovanjih...

on-topic:
hja ne vem.... koga bi bilo poslat na pregled v primerno ustanovo - njo ali urednika, k je odobril ta članek.

Nazadnje urejeno:

ltd

Pripravnik
5. sep 2007
104
5
18
Zadnjič so zganjali veliko hrupa glede sejma ali razstave krst v Londonu. Kot da je to res najbolj nenavadna stvar na svetu...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Cel vecer in celo noc samo o rdecih alarmih, pa javljanje v zivo pa ne vem kaj. Dokler se lahko javljajo ni hudega. In ne rabimo vsake 5 min vedet kje se kaksna veja odlomila.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Danes je Pop tv-jevec na Twitterju napisal, da so šli z reportažnim kombijem v Ajdovščino, da bodo imeli vklope v živo o burji, nakar so tam ugotovili, da zaradi burje ne morejo dvigniti satelitske antene (krožnika) na kombiju.
aplauz.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Si kar predstavljam kako se tem novinarjem domačini posmehujejo, ko jih zanaša tja po poljih.
Že po tem, ko jih ustavljajo na ulici in prosijo za neke banalne izjave, se jim vidi, da jih imajo že poln quratz.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
hvala bogu za burjo, ker če ne bi cel dan poslušali , kako trenerkarji menjavajo gate ali kaj podobnega.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Kadar vidim tole Heleno Kamnar po TV, mi takoj pade na pamet, kako ga mora vlečt s temi usti...
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Danes je Pop tv-jevec na Twitterju napisal, da so šli z reportažnim kombijem v Ajdovščino, da bodo imeli vklope v živo o burji, nakar so tam ugotovili, da zaradi burje ne morejo dvigniti satelitske antene (krožnika) na kombiju.
aplauz.gif

Al pa una k je poročala da jo bo zdej udej odpihlno ker piha 200 km/h pa se prestavlja sem ter tja da komaj še stoji na nogah...
pa pride ena mamca mim kot, da ni burje
hysterical-1.gif