hardtail mtb

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
torej iscem kako primerno hardtail gorsko kolo - najraje bi iz kaksne akcije, 2009 model, pac da se dobi najvec za svoj denar.
Nisem nek zahteven uporabnik, prav tako ga ne mislim terat v limite:D

Iscem pac primerno zadevo iz akcije, cena pa je max. 600€, raje vidim da manj.

Kaksni so predlogi? Katera trgovina?

tukaj sem najdel en primer: http://www.bikemore.at/fahrrad-shop/fahrraeder/mountainbikes/hardtail-ab-500/227-2282.htm
ali pa: http://www.evanscycles.com/products/kona/cinder-cone-2009-mountain-bike-ec017219 pri cemer kot kaze nimajo 19" okvirja vec

Katere firme naj vzamem v ozji izbor?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
http://www.sportshop.si/Products.aspx?subcategory_id=135
wink-1.gif

Kak bi reko...najboljše za ta dnar.....jaz sem zelo zadovoljen....jaz mam doživljenkso garancijo na moj štel...če mi gha uspe zlomit, dbim novega
wink-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Si že kaj nabavil...........sicer jaz sedaj svojega prodajam

Focus black rider LTD (limited edition), če te zanima....

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Če koga zanima, bi imel za prodat kolo. Okvir Scott Scale 10, vožen 2 sezoni, vilica reba SL (vožena 3 sezone), čist nova gonilka (SLX), nove disc zavore (SLX), nove feltne (deore XT + mavic 317), nova fajfa (ritchey WCS), novo krmilo.... cena cca. 800€

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz ti dam mojega za isti dnar, pa je v nulo ohranjen.....oprema je tak višjega ranga, tak da se neda s tem "tvojim" primerjat, pa še redek model je LTD, sploh ni v uradnem katalogu......pustim ti gor nosilec bidona, števec cateye, ki je bil novi 50€ in ima merilnik kadence (seveda odporen tudi na vodo).....pa še kakšen komplet slick ritchey gum ti lahko zraven potisnem
wink-1.gif

Mam pa še orginalen dres od focusa...hlače in majca.....bil komplet 110€....ga dam zraven bicikla 50% ceneje!!!

Zaj pa preračunaj kaj se bol splača kupit........če si pa en takih, ko hoče met novo pa makar je slabšo, te pa ne morem pomagat.....

Nazadnje urejeno:

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Si že kaj nabavil...........sicer jaz sedaj svojega prodajam

Focus black rider LTD (limited edition), če te zanima....

sem ze nabavil in sicer: http://www.veb-company.si/gorska_kolesa/kona09/09_kona_cinder_cone.php

kupil sem ga v Mariboru pri Premium sport - moram rect, da sem bil absolutno navdusen nad profesionalnostjo in strokovnostjo zaposlenih. Kolo sem kupoval 2h, pa ne zato kr bi bil neodlocen ampak zato, kr si res vzamejo cas - premerijo te celega, kolo kompletno nastavijo glede na meritve, kasneje gres na testno voznjo, kjer tocno spremljajo drzo in vse ostalo na kolesu in sele nato zakljucijo z nakupom.

Za1x sem s kolesom vec kot zadovoljen, prav tako pa s trgovino kjer sem kupil, tako da ce je kdo tak kot jaz, ki rabi se malo pomoci oziroma nasvetov, je vsekakor pravi naslov

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tudi tale tvoj ni vreden 600, sicer je vreden toliko kolikor je nekdo pripravljen odstet, ampak pobje prodajajo bicikle za pol denarja pa se vedno ne gredo v promet. Predlagam mal na kaksne forum specializiran pokukat. Sicer pa bicikle se splaca kupovat konec leta, aktualni letniki so do 20-30% off.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Klko pa potem po tvojem mišljenju stane tak bicikl nov???
smile-1.gif

Malo poglej klko katera komponenta stane pa seštej pa boš videl do kake cifre se pride
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Klko pa potem po tvojem mišljenju stane tak bicikl nov???
smile-1.gif

Malo poglej klko katera komponenta stane pa seštej pa boš videl do kake cifre se pride
wink-1.gif

Pri ceni si res mal mem kiksno no. Poglej moj predlog. Vse razen vilic in okvirja je novo in en rang višje...tudi vilca en rang višja, pa še carbon je....pa 150€ več od tvojega....ne vem no...