Gymkhana 3

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Mi je že začelo po gumah smrdet v sobi...
cool-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Spet ni razočaral....dobr je, bojda bo letos tale Fiestica kar lepa konkurenca...:)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap...tale Fiesta je The STROJ.
cheer.gif

Saj piše v štartu 650 KM navora za izvoz 1.9s do 100....

Super video, ker dvojka je bila bedna zdaj je pa spet zelo gledljivo pa avto je strup v majhni flaški.
cheer.gif

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sam tole je pa hudo, res. me zanima, kako bi mu šlo v WRC-ju, če bi mu to vse znanje kej pomagal ...
Saj pelje v WRC-ju - trenutno je 25. v skupnem seštevku - ni peljal vseh dirk - pa tudi če bi, ne vem če prav pogosto med prvih 10 - kar pa ne pomeni da je slab... sam so pač ostali boljši... mislmi da bi vsak izmed top10 lahko posnel podoben filmčk..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sam tole je pa hudo, res. me zanima, kako bi mu šlo v WRC-ju, če bi mu to vse znanje kej pomagal ...
Saj pelje v WRC-ju - trenutno je 25. v skupnem seštevku - ni peljal vseh dirk - pa tudi če bi, ne vem če prav pogosto med prvih 10 - kar pa ne pomeni da je slab... sam so pač ostali boljši... mislmi da bi vsak izmed top10 lahko posnel podoben filmčk..

Se se vidi na tleh, da so na istih mestih sledi na asfaltu. Verjetno je vsak kader 10x snemal.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
S tok denarja, sponzorji bi lahko vsak posnel kaj tazga.

Tisti, ki pa so v deseterici v wrc-ju bi pa zagotovo rabili manj časa pri vožnji skozi ta poligon kot on.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
nič ne rečem, video je - spet - hudo dober! sicer par scen se ponovi iz 2., samo je vseeno hudo posnet! svaka čast monterju in ostali ekipi.
Samo tale zvok... se pa žal ne more primerjat z imprezinim. k da bi v eni piksna 1.0 motor od blokade nabijal.

glede dirkanja pa tkole mislim - sej če znaš takle video posent, če ne pomeni da si dober rally voznik. Si dober kaskader, show-driver, sam na rallyu so potrebne druge vrline.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj nebom reko da je slabo, samo če bi v enem šusu odpeljal to bi blo šele dobro, glede na to, da so montirali in bog ve kolk poizkusov meli, je pa malo sloppy - mislim tist, ko se v prvem ovinku v steno z rito butne, pa pr 3:50 nekje zapelje na robnik s sprednjo levo gumo, bi pa res lahk še en kadr posneli

čeprav se mi zdi, da so tisto ko steno butne nalašč pustli, da zgleda, kot da je vse v enem šusu naredil

pa tisto ko pelje ful gas ob ograji ovala je tud
bonk.gif