Grde ženske se hitro poročijo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Opažam eno stvar, pa me zanima, če ostali opažate enako. Ženske, ki niso nič posebnega, ki zgledajo povprečno ali celo podpovprečno, take sive miši, se ponavadi poročijo s prvim tipom, ki pokaže zanimanje zanje. Ponavadi kakšnim ziherašem.

Lepe ženske pa po drugi strani dlje časa kalkulirajo, raziskujejo tržišče, ker vedo, da imajo lahko več tipov, ampak če so pametne, se vseeno do 30 poročijo, saj jim kasneje cena zaradi manj lepote že pada.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Off: rada bi slišala po tvoje definicijo grde ženske? in definicijo lepe ženske?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Off: rada bi slišala po tvoje definicijo grde ženske? in definicijo lepe ženske?
Nima definicije, glede na to, da porine vse kar mu da
grin1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Opažam eno stvar, pa me zanima, če ostali opažate enako. Ženske, ki niso nič posebnega, ki zgledajo povprečno ali celo podpovprečno, take sive miši, se ponavadi poročijo s prvim tipom, ki pokaže zanimanje zanje. Ponavadi kakšnim ziherašem.

Lepe ženske pa po drugi strani dlje časa kalkulirajo, raziskujejo tržišče, ker vedo, da imajo lahko več tipov, ampak če so pametne, se vseeno do 30 poročijo, saj jim kasneje cena zaradi manj lepote že pada.

Čudno da si potem ti še solo, saj imaš ti ta " grde " na čez!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Najlepše babe imajo itaq alterjevci, vsaj po postih sodeč.

Prav tako imajo najdaljše tiče.

In nedolžnost so izgubili tam okol 6-7. razreda osnovne šole.

P.S.:Sam na žalost ne spadam mednje, zato razmišljam o odhodu iz alterja.
cry12bpy.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Grde se tipi upamo zapecat. Za vsako spedenano, si pa vsak najde kak izgovor pri sebi, npr da je važna, visoka, neki.. Nekateri si to rečejo že za povprečne.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
po zgoraj napisanem, pomeni, da sem lepa
cool-1.gif

Če si Primorka, je precej verjetnosti da dobro izgledaš! Samo vaše mone nimajo jajc!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Stari brez zamere ampak ti si glede na tvoje poste resno bolan.

Vidiš, tkole rata, če Alter preveč resno jemlješ ...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Spet mi svinjate po temi. Verjetno imate premalo izkušenj, da bi lahko dogovorili na tako zahtevno vprašanje.