@mayk
Od Agios Nikitas do Rta, kjer je svetilnik sem se jaz cijazil 1h10min (35km)....sam tu so vmes postanki za fotkanje, pa dva na mopedu, vsa šara za na plazo in deznik
Do Vasilikija sva porabila tocno 1 uro (28km) in do Nidrija tud, ker gres al cez hrib, al pa okol po obali. Do glavnega mesta Lefkas je 20 minut, okol 13-14km. Obvezno mej eno dolgo majco, ker use čmrlje bos ti nagazil in boli ko sv**ja ko te zadane. Kaj se...previdno mors vozit, ker je precej lukenj na cesti in asfalt se ful drsi. Smo mel u hotelu en par ki je padel z motrojem in sta bila vsa olupljena.
Jaz sem rental preko agencije Intelekta, ker sem bil prevec len, da bi se pozanimal drugje, tako da so me "nategnili" saj sem potem ugotovil, da bi za manj denarja dobil novejsi in mocnejsi skuter. Enako je z izleti z ladjicami. Mi smo dal okol 30€/osebo za celodnevni izlet z ladjico na Scorpios, pa v jame ter kopanje s hrano z žara....baje da so sli eni v lastni reziji za 15€.
Drugace pa tam kjer vas bodo "vrgli" v Agios nikitas iz avtobusa imas v kriziscu 2 agenciji kjer rentajo skuterje. Ugodneje kot preko Intelekte. Pa se motor bos prej videl kak je. Meni so ga dostavli do hotela...in je ze takoj gorela lucka za olje.
@narodnjak
Tiste katere sem jaz gledal v agenciji (ime sem pozabil) so bili na videz veliko boljsi kot moj. Tudi novejsi, z kovckom.
Aja pa pazi da ne bos dal kljuce od mopeda v nahrbtnik, tega pa v prostor pod sedezem...ker po murphyjevem zakonu se bo ravno takrat sedez zaklenil
LOL
LP