Grand cherokee nasvet kaj mislite

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Torej TALE jeep se mi mota po glavi. Kaj mislite ali je to vredu vozilo al je bolš da bežim od njega. Pa na kaj bi moral biti pozoren če ga grem gledat oziroma kupit.

P.S. če nisem to na pravo mesto postavil bi prosil moderatorja da popravi mojo napako.HVALA

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
Glede na to, da ima drug motor noter, pojdi raje stran, če imaš dve levi roki(in nisi levičar, kot jaz:)) ali pa nimaš kakega res dobrega kolega mehanika. Govorim iz izkušenj s podobno predelavo, sem kako leto popravljal napake za "strojniki", čeprav so mojstri na atestu predelavo požegnali.

Konkretno tega avta pa ne poznam, lahko, da je vse narejeno kot je treba, in ne bo težav.
A kilometrov ima toliko od predelave ali skupaj? :)

Drugače pa je bel GC v živo zelo lep.
Varianta je še bencinar in vgradnja plina. Marolt 4x4 ima občasno kakega lepega Jeepa naprodaj.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ja je še eden 5.2 z plinom, sam tam se mal bojim da bi bla poraba okol 25l pa še registracija me pride okol 1k€.

Sicer pa mislim da glede na to da je motor noter že 3 leta da bi morale bit napake odpravljene, samo me pa zanima če deluje računalnik za porabo pa te stvari. Ker sedaj imam laguno z potovalnim računalnikom in sem čist razvajen da imam te podatke takoj na vpogled.
Kaj pa ostala mehanika je morda kaj vprašljiva, zglobi kardani, diferenciali. Nisem sicer ravno levičar za mehaniko, ampak z takim avtom se v bistvu prvič srečujem. Pa me malo letnik skrbi.

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Grand cherokee je moj sanjski avto. Jaz bi ga šel pogledat. Zgubit nimaš kaj, samo bi s seboj pelajl kakega mehanika ki mu zaupam. V mojem primeru soseda. Potem bi ga pa še drugi sosed pregledal - ličar.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja takole je sam bi avto s pripisom da ga zamenjam z mojim ali vašim doplačilom menjal samo če bi se ga hotel na vsak način znebiti.Drugače ja pa opcija samo ena ali moje ali pa vaše doplačilo

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ja saj tole tud mene malo skrbi k bi se ga rad znebil.
Sem se odločil da grem najprej skupaj z ženo pogledat če nam bo všeč in če se da s stricem kaj pogovarjat, potem pa če se bom odločil bo šel pa en kolega z menoj ki dirka off road in sam rihta svojega terenca, tko da bo mal pogledal.

Bi pa tudi meni palo da bi se znebil moje lagune, pa ne zato da ne bi dobro delala, enostavno sem se je naveličal.

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
A si že kupil?
smile-1.gif

Če bo šel zraven tebe nekdo, ki fura offroad(in sam šraufa), potem ni panike, bo hitro našel, če je potreben kak servis podvozja.
smile-1.gif

Pogledat je treba roke, če imajo kaj lufta, kaki so križi kardanov, HK zglobi če se kaj slišijo..

Glede treh let in odpravljenih napak, je pa relativno.
Lahko, da mu je v tem obdobju npr že drugič sesulo glavni ležaj na menjalniku, pa bo raje prodal, preden se spet kaj zgodi.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Nisem še kupil, je pa un tabel že "skor" prodan, je reku da je zaaran, sam da ni ziher da bo dnar dobu, da naj pokličem v petek. Je pa baje tud cel podvozje zamenjan z nekim športnim in menjalnik da je tudi drug, ma ne vem mi je kar mal sumljiv preveč predelan. Bi skor rajš unga 5.2 na plin uzel sam mi je pa na sliki tist madež pod mašino sumljiv, upam da ni od tega avta.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ta prodajalc ma svoje avtomobile zmeri slikane na tem prostoru, tak da ni nujno da je prov od njega madež. Vseeno pejdi pogledat.