Gradnja - izvajalci MB

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
Iščem še kakšno ponudbo za gradnjo objekta do 3.GF.

Lahko kdo priporoči kakšnega zanesljivega izvajalca ?

Objekt cca 6x10m, nekaj za odstranit, izkop, gradnja, lokacija bližnja okolica MB.

Lahko na ZS. Hvala.

grezilo

Fizikalc
13. avg 2009
246
28
28
pipo, morda se tole bere neprimerno, a "Ali zbiraš ponudbe, da se pohvališ s številom le teh"??

Moja pozitivna izkušnja je bila z Gradnje Lamut; Če še izvaja dela v MB koncu je bil primeren tudi Pobežin Gradnje; Imaš še v bližini g. Novak Igor-ja; tudi zidarstvo Dominik Pintarič je primeren. Te sem napisal ker so se primerno obnesli na gradbišču.

Kako je pa z "Ingranig podjetjem" ne vem; povprašaj.

Morda poizkusiš še kaj poiskat na tej povezavi : http://www.mojmojster.net/projektanti-izvajalci/izgradnja_objektov/ljubljana

LP

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
smile-1.gif

sploh ne. Eno ponudbo že imam, rad bi še pridobil 1 ali 2, da se potem lažje odločim.

Nisem še gradil, tako da si nisem domač z aktualnimi cenami, ne z firmami ki so vredne zaupanja, pa ne bi rad da me kdo preveč cepi po nepotrebnem.

Hvala za tvoje predloge.

grezilo

Fizikalc
13. avg 2009
246
28
28
pipo,
po tvojem pisanju "" Iščem še kakšno ponudbo za gradnjo objekta do 3.GF. " sem si napačno razložil !!
Ja , bom še kaj dodal, če boš potreboval, tudi ostali forumaši.
Z omenjenimi : so bile manjše napake, so popravili ; ni bilo nategov pri obračunu ( Gradbena Knjiga); tudi materiali zahtevani vgrajeni; so se držali navodil in načrta.

LP
smile-1.gif