Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jest mam Husqvarnine, ki imajo zadaj odprtino za zračenje - odlična zadeva. Te na ebay-u se mi zdijo preveč plastične in zna bit, da boš fajn švicov v njih.
tako kot jaz v hoferjevih, poleg tega tisti hozentregarji niso pol kozarca mrzle vode vredni. preveč elastični
nekako odsvetujem hoferjeve, bi pa moral probati kakšne druge da bi lahko svetoval druge
Citat: Uporabnik Hanzi pravi:
tako kot jaz v hoferjevih, poleg tega tisti hozentregarji niso pol kozarca mrzle vode vredni. preveč elastični
nekako odsvetujem hoferjeve, bi pa moral probati kakšne druge da bi lahko svetoval druge
Hm, letos sem v njih opravil že kakšnih 100 ur, pa moram rečt da sploh ni težav z njimi. Priznam, zna biti vroče v njih, ko greš ene ta 20-tič v hrib z zajlo in ketnami. So pa idealne za "čez grmovje in veje", brez zatikanja in praskanja, pa še kakšen udarec manj dobiš. Ima pa tud naš zet" enake in se mu je zgodila nesreča z motorko in lahko samo pohvalim, ketna je zarezala in se ustavila. Hlače ranjene, noga cela
Ne bi smelo, ne vem pa kaj se zgodi če imaš hlače 20 m/s, ketna ti laufa pa 23.
So že na sejmih prikazovali ureze v živo. Se pravi hlod oblekli v hlače in gasa...
Si pa ne predstavljam potem tisto ketno spucat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.