govorjenje v spanju

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Ali kaj govorite v spanju? Al pa vas nosi luna?

Sprašujem zato, ker se že nekaj cajta snemam z eno aplikacijo na androidu in zjutraj včasih crkavam od smeha kake to pokam ponoči.
Recimo sinoči sem okoli treh zjutraj nekoga preganjal, predvidevam da mačka
hysterical-1.gif
al pa je bil hudič v moji sobi, ker mi ni jasno kako sem spuščal take glasove
http://sleeptalkrecorder.com/Media/20130307_222047.mp3

Tuki sem pa nekaj računal, "dva.... nula dva, tri cela dva". Prfoksa za matematiko iz srednje bi bla ponosna name
hysterical-1.gif

http://sleeptalkrecorder.com/Media/20130307_222018.mp3

Pred enim letom sem se pa v tujini v hostlu kregal z nekom v spanju, ker mi je zgleda nekdo zaračunal 5000 tolarjev in mu nisem hotel plačat. Sem svojedva sopotnika zlo zabaval.
Nekoč sem se tudi smejal v spanju, celo do solz sem se narežal da sem samega sebe zbudil...ah to so bli dobri stari cajti ko še nismo mel takih skrbi v življenju.

Skratka zanima me kakšne pizdarije kaj počnete v spanju? Poudarek je na besedo "v spanju"...ne mi zdej pisat erotičnih fantazij in izpovedi.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.704
774
113
Moja je enkrat govorila, v spanju ne krave ne Liske ...... pa sem se z njo pogovarjal in nekako dojel, da jim hočejo partizani lisko za meso odpeljati ........ naroči svoji dragi, da se takrat pomeni s tabo, bo marsikaj zvedela..................

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Po prvem posnetku sodeč je res hudič v tvoji sobi.
smile-1.gif

Za sebe ne vem, punca pa včasih kaj pove v spanju ja.
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
lol, sej zdej sem najdu še dva dobra posnetka iz preteklih snemanj
grin1.gif

V enem sem se jezil na nekoga in ji reku "čist si si razmesarila"
shocked-1.gif

Najbolj zanimivo mi je to, da največ govorim med 5 in 7 uro zjutraj preden se zbudim....prej pa samo žagam
jezen.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Sleep Talk Recorder

Samo filter si moraš dobro nastavit, da ti ne bo ravno vsakega šuma posnelo al pa vsakič ko se boš v postelji obrnil. Filter nastavi dovolj visoko, da ti bo snemal samo govor.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Moja bivša je skoz govorila v spanju sicer brez repa in glave ampak sčasoma sem pogruntal, da se zgovarja kar je govorila čez dan tudi za teden nazaj.

Pa moje dva psa tud oba sanjata v spanju... laja, renči, s tačkam miga kot da teče, koplje.
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Men je recimo vceraj snemal sam pol ure, pol se je zgleda ustavil... kej ves zakaj?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Men je recimo vceraj snemal sam pol ure, pol se je zgleda ustavil... kej ves zakaj?

Pomoje ti je šel telefon v standby po 30min in je izključil vse aplikacije, razen telefonije. Ampak to samo ugibam. Meni snema celo noč.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah dvomim. k zjutraj je ponavadi vse isto kot sem pustil.... je pa recimo snemal 33min, tko da ni bilo točno 30min.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Govorim ne, sem pa kot mali froc včasih kam odšel, recimo scat v koš za smeti v kuhinjo
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

mene je mama našla v kopalnici, s hlačami pri gležnjih sem stoje spal.

Podobna aplikacija je pri meni posnela smrčanje, pa oglašanje tamale sred noči.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.716
128
63
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Sprašujem zato, ker se že nekaj cajta snemam z eno aplikacijo na androidu in zjutraj včasih crkavam od smeha kake to pokam ponoči.
hysterical-1.gif

Tuki sem pa nekaj računal, "dva.... nula dva, tri cela dva". Prfoksa za matematiko iz srednje bi bla ponosna name
hysterical-1.gif

Pred enim letom sem se pa v tujini v hostlu kregal z nekom v spanju, ker mi je zgleda nekdo zaračunal 5000 tolarjev in mu nisem hotel plačat. Sem svojedva sopotnika zlo zabaval.
Nekoč sem se tudi smejal v spanju, celo do solz sem se narežal da sem samega sebe zbudil...ah to so bli dobri stari cajti ko še nismo mel takih skrbi v življenju.

Skratka zanima me kakšne pizdarije kaj počnete v spanju? Poudarek je na besedo "v spanju"...ne mi zdej pisat erotičnih fantazij in izpovedi.

Loooool ti posnetki...
evil.gif

Kake pizdarije ? Hmmmm.... Ko sem bil en prvi al drugi razred osnovne se spomnim, da sem sanjam da sem na stranišču pa sem se v postlo... Je blo vse mokro zjutraj, jaz pa samo čudno gledal...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Enkrat sredi noči sem hotela na WC pa sem namesto skozi vrata hotela skozi okno ven, pol pa so mi neka vedra pa sodi bli na poti....nato sem se namesto v desno (kjer so dejansko vrata) obrnila v levo in sem se zaletela v strop (mansarda)....to mi je moj povedal, ker jaz ne vem.....zavedla sem se šele takrat ko sem se ruknila v glavo
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Loooool ti posnetki...
evil.gif

Kake pizdarije ? Hmmmm.... Ko sem bil en prvi al drugi razred osnovne se spomnim, da sem sanjam da sem na stranišču pa sem se v postlo... Je blo vse mokro zjutraj, jaz pa samo čudno gledal...

haha... enim se to dogaja tud kasneje v življenju... samo ne v treznem spanju, pač pa v opitem!

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
moja naprimer vsako noč neke debate spušča in se pol z njo tui pogovarjam tak ene pol minute :D.. pol pa opet tema :p

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

pri ene 4-5 letih sem šla kar na tepih lulat, ker je blo do wc-ja po štengah predaleč
hysterical-1.gif
no, pa to ni blo enkrat, je blo kar ene 5x, ene 3x je pa tastarim ratal, da so mi to preprečl.

drgač pa ponoč baje govorim in to pravilno knjižno slovenščino, se pogovarjam, smejem, ne dam kovtra od sebe (ne svojega ne od mojga), pa povštra, lezem na drugo stran postelje (ki ni moja) in potem se še kregam, da sm na svoji strani in da ne grem nikamor.