Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ampak pravi originalni steak iz Japonske je težko dobiti, ta goveda po nekem skrajšanem postopku večinoma vzrejajo v ZDA in Angliji, kjer je tudi največja poraba tega mesa.
Kolega prisel iz Osake, tam si je privoscil steak za cca. 350$, zdaj me pa firbec matra, ker v kratkem planiram nekaj potovanja po Evropi pa sem mislil, da bi se to dogodivscino vkljucil, vendar bolj slabo kaze.
drugač je pa baje nekaj farm v belgiji in veliki britaniji ki futrajo krave po tem postopku. ubistvu gre samo za orng zavaljene zivali, ubistvu cel postopek bazira na tem da se kravo zredi do maksimuma.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.