Gostilna v LJ naslednjo soboto za 20 ljudi

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Rabil bi za eno malo boljšo gostilno, za tako bolj slavnostno kosilo za 20 ljudi v LJ. Recimo ob 15 ali 15:30 bi se narisali. Prvi načrt je bil Žabar, ampak je ob vikendih zaprt. Cenovni rang do 40 eurov po osebi, pa po možnosti taka, da imajo tudi kake "domače" jedi (beri: svinjske pečenke, hren ali kaj podobnega).

Vem da je pozno ampak... bolje pozno kot nikoli
grin1.gif

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Tudi jaz bi rabil eno gostilno, in sicer za 15-20 ljudi. Kot najnovejši član kolektiva moram organizirati novoletno večerjo, želje pa so:
- bližina centra (ne več kot 1,5 km hoje iz centra, ker se po večerji odpravimo še malo na ogled in kuhančka ali dva).
- meni oz. jed na osebo do 30€
- odprto najmanj do 23h
- dobra hrana (lahko je mehiška, tradicionalna...)
- odpadejo figovec in še nekaj gostilen, katere so že obiskali v preteklih letih (to bom že sam izločil)

...to bi bilo to.

Prosim za predloge, ker nisem ravno iz lj. in ne pozam vseh gostilen.

Gal1

Pripravnik
19. okt 2013
82
0
6
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
Tudi jaz bi rabil eno gostilno, in sicer za 15-20 ljudi. Kot najnovejši član kolektiva moram organizirati novoletno večerjo, želje pa so:
- bližina centra (ne več kot 1,5 km hoje iz centra, ker se po večerji odpravimo še malo na ogled in kuhančka ali dva).
- meni oz. jed na osebo do 30€
- odprto najmanj do 23h
- dobra hrana (lahko je mehiška, tradicionalna...)
- odpadejo figovec in še nekaj gostilen, katere so že obiskali v preteklih letih (to bom že sam izločil)

...to bi bilo to.

Prosim za predloge, ker nisem ravno iz lj. in ne pozam vseh gostilen.

Tale je odprta do štirih zjutraj:

http://www.eksperiment.si/

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Košir. Pri njih je sicer še boljše, če je ali manj ali pa več folka, ker potem imaš lahko za sebe sobo, tako pa smo si glavno jedilnico delili še z 20 drugimi, vmes pa je bila premična predelna stena. Hrana je bila super.