Ježešna in ježešna
Katere smeške naj še dodam??
Bila pri JAVORNIKU v četrtek proti večeru. Ne morem reči drugega kot KATASTROFA od katastrofe!
PRED LETI JE BILA TO JA DOBRA GOSTILNA. Smo bili parkrat tam-jedli gratinirane odlične SLovenske jedi...
Kaj se je zgodili? Se je menjal lastnik???
Edino kar je pohvalno je res zelo prijazna natakarica. Trudila se je na vse pretega, a kaj, ko je vse ostalo res katastrofa
Gostilna prazna. Popolnoma prazna (kar je čudno za ob 19h zvečer). Polno mušic povsod. Pijače nisi mogel niti pit, niti jest hrane, ker smo imeli okoli sebe na tone mušic.
Solatni bar star, uvela solata...mušice v solati, v pripravljenih dveh prelivih.
Ker smo na glavno hrano čakali več kot eno uro, smo si vzeli predjed prej. Domača pašteta + zeliščno maslo.
Maslo POKVARJENO (rumene barve, grozen okus...smo seveda zavrnili).
Glavna jed (gratinirana) brez okusa. Omaka vodena (kot da imajo vse zamrznjeno in potem samo dajo v peč...in se pač od zelenjave spusti sama voda... Niti do kolen ne seže tistemu, kar smo jedli pred leti.
Mene je bilo tako sram pred temi gosti, ki sem jih pripeljala tja, da sladice niti naročili nismo...samo plačali in šli.
Da se tja ne bom vrnila več, mi verjetno ni potrebno govoriti