Gostilna Eurogurman

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Isti qrc kot momo in druge, pac srbska zadeva in njihovi kelnarji (bolj jeben odnos in), edino kar mi je vsec da imajo zunaj za sedeti(ceprav razgleda ni) in mocne lesene mize, porcije pa kot porcije, nc kej extra

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Meni se je zdelo nekam malo.... no za tisti bon je že bilo uredu.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Masa za čevape pa plesko podpovprečna, lepinje srednja žalost. Odojek je bil enkrat pa kvečjemu za psa nafutrat pa še to sosedovega ne svojega. Vredno je še manj kot je tist bon, po redni ceni si ne predstavljam da se velik ljudi nategne....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
Ja ker so blizu sem self NA oddojka knjim... zanic pecen v El peci...
Drugace pami je tist kompleks pri srcu. Od jagra do gurmana mednarodni koticek:)

disc

Guru
4. feb 2011
2.461
586
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Gostilna, ki ima v imenu Euro, me ne vidi.
S temi imeni so itak čisto brez domišlije. Tko k pekarna Eurokruhek, da ne govorim o tem, da je vsaka druga pekarna v ljubljani Stara pekarna, lastniki so pa šiptarji
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Gostilna, ki ima v imenu Euro, me ne vidi.
S temi imeni so itak čisto brez domišlije. Tko k pekarna Eurokruhek, da ne govorim o tem, da je vsaka druga pekarna v ljubljani Stara pekarna, lastniki so pa šiptarji
smile-1.gif

Siptarji majo underground robo za te pekarne, aka monopol, jih dobavljajo tudi slovencem, zato pa cim manj podpirat te "slovenske stare pekarne"

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Če bi na take rekla kazala reči gledal, bi bil lahko lačen. V trgovine tujcev ne smem, ker itak samo mozgajo slo kmetijstvo, Mercator stiska pridelovalce, Tuš menda krade, Kruh majo čez šipci, zelenjavo njihovi brati iz Makedonije...
A naj na vrt dam prasca in tele, prekopljem tistih pet kvadratov zemlje, da bom mel krompir?

Ratal bom k ribnški osel, samo se bojim, da ko se bom navadil brez jest bit, bom tudi jaz crknil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v pekarnah, ala stara dunajska, viška, celovška..ne jem in ne bom jedel.
v kebabih ne jem in ne bom jedel
na plac pr čivši ne kupujem in ne bo kupoval
burek ne jem in ne bom jedel

pa sem živ in zdrav.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Če bi na take rekla kazala reči gledal, bi bil lahko lačen. V trgovine tujcev ne smem, ker itak samo mozgajo slo kmetijstvo, Mercator stiska pridelovalce, Tuš menda krade, Kruh majo čez šipci, zelenjavo njihovi brati iz Makedonije...
A naj na vrt dam prasca in tele, prekopljem tistih pet kvadratov zemlje, da bom mel krompir?

Ratal bom k ribnški osel, samo se bojim, da ko se bom navadil brez jest bit, bom tudi jaz crknil.

Glej sej tudi jest zavijem k siptarjem ob 4ih zjutraj prekrokan, ampak ce se da cim manj, pac ni konkurence. Med tem ko ima perutnina ptuj, vse mknagce, in podobne pizdarije pa nemore kaksne svoje podruznice odpret za fastfood ali pa podobne mesne fabrke.

Siptarji pa majo underground vso robo za pekarne, kiflcke, krofe itd, tam pac razspredajo svojo mrezo, vem ker je kolega odpru pred leti pekarno in se je moralo nabavljati preko njih.

Ce lidli ,hoferji in podobni kupujejo od slovenskega kmeta je pa super, hvala bogu in kupujem sam take izdelke ce se le da, vem pa da jih tudi ozemajo, sam tle je pa kriv monopol oz oligopol me dprodajalci ker si to lahko spogajo.

Nasplosno pa ja, vsi teli siptarji in kitajci vlecejo denar od tebe, nosijo ga pa dol ali bog si ga vedi kam.

Pa sej nima veze, ce nebos podpiral svojega in sebe, te drug tudi ne bodo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mene pri šiptrajih bolj kot to kam nosijo denar, skrbi čistoča na splošno, od skladiščenja surovin, do končnega izdelka.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mal se bojim, da je pri kakšnih šnicel bataljon oštarijah stanje higiene slabše od šiptarskih karaul.