Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A kako? V bistvu oljna peč dela več ali manj na vse naftne derivate oz. vse kar gori in kar teče. Pri novejših ki imajo 100% izkoristek (izgorevanje jasno) bi mogoče bile težave pri kakšni stari pa samo vliješ v cisterno kar gori in kuri miško.
To da je rabljeno motorno olje visoko rakotvorna spojina in da verjetno ne bo dišalo po vijolicah pa ne omenjat sosedom!
Ko te dobijo inšpektorji, to tudi ne bo več tako ugodno ogrevanje.
Drugače so bile to neke italijanske zadeve. Gorilec, pa neko predgretje, vse skupaj napeljano v navadno kombinirano centralno peč.
Milanov "sosed" v Murglah tudi kuri na to zadevo oz. je (3 leta nazaj).
Imam enega znanca, ki to uporablja. Gorilec je "specialni", ker z navadnim zadeva kr ne gre. V spominu pa imam, da mora šobo redno menjevati zaradi obrabe. Je pa "doktoriral" na tem področju...
Če boš rabil info kaj ima in kako deluje, ti lahko dam kontakt!
Ni treba, sem pogledal za cenami in opustil misel, tudi zaradi "eko" zadeve.
Sem povprasal znanca ki se je nekoc grel s takim gorilcem, pa je rekel da ga nima vec in da ga je prodal nekomu v lj, sam pa se greje na drva. Glede na to da so drva "doma" gremo tudi mi raje na drva.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.