Goran Dragiæ postal član Houstona

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
to je zelo čudno, saj se je skoz govorilo, da ga pri Sunsih pripravljajo za to, da bo prvi play, ko bo Nash šel v penzijo
confused-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Švoh. Jaz sem si ga predstavljal namesto Nasha. No sej če bo v Houstonu dobro špilal se ni za bati glede minutaže...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Amerikanci ... govoricijo nekaj, ves cas pa figa v zepu. Kdor je delal z njimi par dni, je to zagotovo dozivel. Lahko se ti cel dan hinavsko prilizuje, hkrati te pa tozari zato, da bi si izboljsal svoj polozaj napram tebi (se pravi po "slovenski" metodi da ni vazno, ce tebi krava crkne, samo da zsosedu dve - mi smo za Amere amaterji v tem).

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Sunsi se borijo za končnico in Dragič je bil tri tedne poškodovan in na zadnjih tekmah ni pokazal veliko. Pri njih je šport zelo velik biznis in njim je vseeno, danes si jutr te ni. Res razočaranje za Gogija, upam da se bo pri Houstonu naigral, ker mora začeti znova. Vprašanje kaj bo sedaj z reprezentanco, ker mu letos poteče pogodba v NBA. Res škoda, da so ga zadnji dan trejdali..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
itak sam še met more dodelat pa dobit pregled nad igro.kakih 30cm odriva in pa na hitrosti bo moral delati.potem bo pa res dober play da se bo lahko kosal z najboljšimi playi
cheer.gif