gor/dol

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
po dooolgem času odprem net in gospodarske novice

merfin stečaj
mersteel stečaj
cmp pgm stecaj
vegrad gradnej stecaj
novoles stečaj
sct verjetno stečaj
mura ni kupcev

in potem next page...

se nadaljuje.

lepo..odlično ne

B81

22. jul 2007
38.034
11.190
113
To tak zgleda, ko da bi par let nazaj izgubili trg in bi se do zdaj nekak šepali...ker če imaš trg, imaš delo in nekako gre. No mogoče so meli trg, pa niso znali...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
kej j epa gor?

izdelava ultra lahkih letal Boskarol - in zaradi nefleksibilnosti države, je gospod naredil proizvodni obrat v Italiji, kjer so veliko bolj prijazni podjetnikom, kateri se imajo namen širit, zaposliti ljudi, izvažati.... ampak...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jah, saj ni edini. Tudi Jakopina smo zgubl..
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ma da ti..en popoldne sem si vzel cajt za novice, alter..pa sem odprl tri teme..

zdej se opravici, priznaj da si tecen
al se bom samoizkljucil

in to dozivim od tebe..mojega naj alter frenda..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj kogar zanima, bo že pobrskal za novicami.

Razumem da sprašuješ o Beogradu....

Čeprav, če me spomin ne vara, si to že spraševal nedolgo tega nazaj...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa sem pozabil, ne.

sej, kerga zanima ciganska problematika bo tudi pobrskal po radio krka..to zdej ze obvladamo

ni bil anmen prpeis novic..ampak..filing..kaj dogaja

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
V večini gre za nesposobni vodilni kader. Da ne bom začel pisati o popolnem failu strategije in strateškega managementa v podjetju. Morda na kakšnem organiziranem predavanju.
smile-1.gif

Mure niti omenjal ne bom, Mersteel in Merfin pa vemo kakšna je zgodba v ozadju (Merkur zadeve).

Mimo grede - a se ti zdi smiselno na forumu takega kova načenjati tovrstne debate? Ni to ekonomski forum, kjer bi člani vedeli kako-kaj-zakaj. Potem dobiš pa kup gnile solate za konzumirat...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, nima smisla..vecina je neadertalcev tukaj, ali pa slosarjev, tesarjev..pa mnogo otrok.

v manj kot 10% pa takih, k se zavedajo okolice..pa ti so bolj tih kot ne..

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Strategija. Nepričakovani, zunanji dejavniki so samo izgovori faliranega vodstva.
Pod črto je vse le igra ega. Tisti, ki prizna da mu ne gre, se bo prostovljno izločil in požrl svoj ego, je pa večina takih, ki trdijo, da delajo prav in takrat ko poči so pa krivi vsi drugi in eksterni dejavniki, samo oni sami ne.
Ah ja, pa tudi takrat se ne moreš izgovarjati, ker vsak vodstveni kader mora vedeti kadarkoli in kjerkoli grožnje podjetju, ki ga vodi (pravzaprav celoten SWOT). Osnova od osnov.

Se poslavljam iz te teme. Kaj več na to temo pa kadarkoli na pijači.
smile-1.gif

pozdrav.gif