Google Play

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.053
69
48
Danes me po update-u programov v Android Marketu preseneti nova ikona Play Shop ki se je namestila namesto ikone Android Market. Tudi market.android.com ne obstaja več ampak je zdaj play.google.com. Na hitro zgleda kar OK.

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Zanimivo. Spletno stran sem prvič obiskal včeraj - trenutno imajo razprodajo določenih appov.
Na Engadgedu je bil članek na to temo. Pod Google Play je sedaj združena vasa njihova ponudba (knjige, filmi, glazba, in dosedanji market).
Na katerem telefonu pa si dobil posodobitev, ker jaz na SGS z ICS še nimam nič?

Lp;

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.759
5.910
113
Priznam da bi kupil marsikatero igro ali aplikacijo, samo nimam kreditne kartice. Da ne morejo nekega virtualnega računa zrihtat, da bi potem iz bankaneta tja denar nakazal...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ja, kakšen Paypal bi lahko uvedli. Načeloma jim to ni v interesu, po drugi strani pa - denar je denar
evil.gif

Že pred časom je bilo nekaj govora, da je v kodi že pripravljena podpora. Zadnjič se je govorilo o tem decembra. No, bomo videli. Googlu to vsekakor ne diši, saj jim je Paypal konkurenca k njihovi Denarnici (Wallet). Ampak, če dobivaš zato več denarja ...

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Sem čisto tvojega mnenja. Sam težave z kartico nimam ampak te popolnoma razumem. Sam sem kupil že blizu 30 aplikacij iz marketa (kar nekaj ko so bile znižane na 0,10€ ob "praznovanju" ne vem katerega že doseženega dovnloada) in jih bom še naprej. Se mi enostavno ne ljubi brskati po netu za nekimi "alternativami" ,ki jih potem še posodabljati ne moreš. Poleg vsega pa mi dobro de misel da imam sedaj vsaj eno napravico, ki je kompletno legalna
wink-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik tistiglih pravi:
Zanimivo. Spletno stran sem prvič obiskal včeraj - trenutno imajo razprodajo določenih appov.
Na Engadgedu je bil članek na to temo. Pod Google Play je sedaj združena vasa njihova ponudba (knjige, filmi, glazba, in dosedanji market).

Lp;

Meni je ob odpiranju marketa dalo možnost posodobitve.
Sicer pa sama aplikacija na telefonu razen druge ikone in imena ni spremenjena.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.053
69
48
Citat:
Uporabnik tistiglih pravi:

Imam Team ICSSGS RC4.2 na Samsung-u Galaxy S

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Zanimivo tudi zato, ker si pridržujejo pravico, da lahko aplikacijo izbrišejo na daljavo
smile-1.gif
Ne vem pa, če je bilo to že prej?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Aplikacijo z Marketa Google vedno lahko zbriše na daljavo. Enkrat so to že napravili, ko je bil v neko igrico podtaknjen virus.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Priznam da bi kupil marsikatero igro ali aplikacijo, samo nimam kreditne kartice. Da ne morejo nekega virtualnega računa zrihtat, da bi potem iz bankaneta tja denar nakazal...

Imaš pa virtualne kartico na katero nakazeš denar - predplačniška varianta

http://www.mywirecard.com/en/mastercard.html

stroški so minimalni in sicer 1 € ob vsakem nakazilu sredstev na kartico.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Glede na cene (in torej tudi skupni porabljen znesek) 1 EUR na nakazilo ni tako malo (procentualno gledano
smile-1.gif
.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Ne razumeš, če na kartico nakažeš 200 eur imaš stanje na kartici 199 eur, 300 imaš 299, lahko bi pogledal na linku, ki sem ga dal preden pišeš. Razen, če si misliš 2 eur nakazat potem pa je res kar praviš. (Kartico lahko uporabiš za druge nakupe po spletu, paypal - pač virtualna mastrecard kreditna kartica)