Kamor sem se priselil je prejšnji lastnik potegnil dnevno sobo v enega od dveh balkonov. Sedaj je desno od zaprtega dela in po celi dolžini nad njim niša, kamor se je že pred mojo vselitvijo naselila golobja družina. Gnezdo imajo na desni strani v pokončni niši, tako da "pristajajo" in se gonijo po celi dolžini dnevne sobe. En del je še strešno zastekljen tako, da je vse posrano pa da o "milozvočnem" oglašanju sploh en zgubljam besed. Ker je drugače prostor super mi tole kvari kvaliteto življenja. Iščem rešitev v obliki strokovnjaka, ki bo najprej počistil in razkužil nesnago potem pa zamrežil obe niši tako, da se lahko golobi potem samo še zaletavajo noter če jim bo pasalo.
Ima kdo koga za priporočit in morda tudi informacijo o ceni takšnih posegov? Potrebno bi bilo kake 6m mreže širine 50cm z montažo in pa čiščenje tistega kota in stekel + še nekaj metrov bodic za robove in okvirje strešnih stekel.
Pa prosim brez alterjevskih "postreli, zastrupi, zakuri" nasvetov.
Ima kdo koga za priporočit in morda tudi informacijo o ceni takšnih posegov? Potrebno bi bilo kake 6m mreže širine 50cm z montažo in pa čiščenje tistega kota in stekel + še nekaj metrov bodic za robove in okvirje strešnih stekel.
Pa prosim brez alterjevskih "postreli, zastrupi, zakuri" nasvetov.