golf iv

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
Lep pozdrav vsem na forumu. Ker vidim da pokrivate veliko tem, sem se tudi registriral. Sledi pa seveda vpašanje; ali mi lahko kdo pove koliko stane vgradnja sprednjih airbagov za golf iv. Cene me zanimajo na uradnem servisu in seveda pri popoldancih.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik hulio pravi:
Lep pozdrav vsem na forumu. Ker vidim da pokrivate veliko tem, sem se tudi registriral. Sledi pa seveda vpašanje; ali mi lahko kdo pove koliko stane vgradnja sprednjih airbagov za golf iv. Cene me zanimajo na uradnem servisu in seveda pri popoldancih.

rabis samo airbag voznik, airbag sovoznik in pokrov airbaga ali tudi zategovalce in racunalnik?

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
Avto je bil karmboliran spredaj. Oba airbaga sta bila sprožena. Kaj vse se potrebuje pa ne bi vedel. Zategovalci so OK.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
torej potrebuješ samo airbage... le-ti so na pooblaščenih servisih hitro okoli 500€/kom, rabljene dobiš pa za cca. 200€/kom.... (če so za golfa4 kaj cenejši nebi vedel)

pa običajno so tudi zategovalniki za zamenjat, če se sprožijo airbagi, saj isti računalnik, ki sproži airbage, običajno sproži tudi tiste bombice v zategovalnikih, je pa res, da je na momente to težko opazit, tako da raje preveri še to... za vsak slučaj.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
zamenjat ja potrebno še računalnik, ali pa ga popravit(od 70 eur naprej popravilo)

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
torej 2x rabljeni airbagi 2x200eur+računalnik 70eur=470 eur. Montaža ???eur, zategovalnik ???eur. A sem še kaj pozabil?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik hulio pravi:
torej 2x rabljeni airbagi 2x200eur+računalnik 70eur=470 eur. Montaža ???eur, zategovalnik ???eur. A sem še kaj pozabil?

bos sam montiral ali rabis servis oz uslugo?

ce znas odviti par vijakov pejd v italijo na avtoodpad, udine in bos tam dobil vse kar rabis za cca 250 eur. + reset racunalnika oz. popravilo...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Moje mnenje... Ker sem se že nekajkrat karamboliral z jajci brez AB in ker sem volan vedno obrnil okrog v armaturo na tvojem mestu AB sploh ne bi dajal not..

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Ker si se ti ze veckrat zaletel z vozili ki niso imela airbagov, sedaj meniš da je dobro da tudi ostali vozijo vozila brez airbagov - ce jih nimas ti jih tudi ostali ne potrebujejo? Dej prosim povej mi da sem narobe razumel. ker ce nisem pol si res brainless.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Glej strošek je kar konkreten, avto je relativno star , verjetnost da ga boš pa rabil in da te bo dejansko rešil prav airbag pa zelo majhna.
tako da če osebno potegnem črto v tej situaciji ga osebno ne bi montiral,kdor pa ga hoče naj ga..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Moje mnenje... Ker sem se že nekajkrat karamboliral z jajci brez AB in ker sem volan vedno obrnil okrog v armaturo na tvojem mestu AB sploh ne bi dajal not..

Če prav berem, svetuješ človeku (oz. ga nagovarjaš) da se vozi s tehnično neizpravnim avtom (torej ga nagovarjaš da krši zakon) in ogroža svoje življenje in življenje sopotnika?
bonk.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

Če prav berem, svetuješ človeku (oz. ga nagovarjaš) da se vozi s tehnično neizpravnim avtom (torej ga nagovarjaš da krši zakon) in ogroža svoje življenje in življenje sopotnika?
bonk.gif

Heh, še večji problem so tisti, ki se vozijo v dobri veri da vreče majo, pa jih nimajo... Smo enkrat gledali tak avto da bi kupili, pa je kolega mehanik stvar takoj zvohal... verjetno ap je to nekdo kupil potem................................ In da bi potem hotel kaj od prodajalca preko uradnih poti se pa srečaš s slovenskim pravosodjem in tako maš na koncu izbiro Čefe(u)rin ali puši
smirk-1.gif