Gojenje konoplje na drevesu

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Začetek branja zagotavlja smeh: http://www.konoplja.org/ubbthreads/printthread.php/Cat/0/Board/novi/main/600341/type/thread
hysterical-1.gif

Ne morš verjet, kake probleme imajo nekateri.
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

grin1.gif

Še najhujše jim je, zgleda, na drevo splezat. Lahko bi zaprosili za pomoč kakega prijatelja specijalca - ti pa že menda znajo plezat!

A tisti "e" na vsake tri besede je pa že stranski učinek?
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.781
113

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jao, da se ga tak zakadi tm u gmajni še nazaj domov ne bo najdu....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
sodelavka ima v pisarni brez oken - samo neonke čez dan - neke rastline ki so samo v vodi. In ti hudiči kr rastejo men pa ni nč jasno od česa zaboga.... to bi blo treba mal pokrižat s kako pianto

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
fora konoplje je, da razvija kristale THCja kot obrambni mehanizem pred UV žarki. kar pomeni, da rabi ne le svetlobo za rast ampak rabi močno svetlobo da bo dobro zadela kasneje. In če gojiš noter lahko z uravnavanjem cikla osvetlitve (24 ali 18/6 pa 12/12) vplivas na to v katero fazo bo sla rastlina (rast/cvetenje)... in pol lahko furas SCROG pa super SCROG in bodo bilke visoke 30 cm pa na vsaki en cvet... itd... to je fora. In tud ce bos ti krizal in ti bo raslo, zadeva ne bo zadela ker neonke niso lih bogate z lumni. Pa ti povem iz osebne izkusnje, ko sem doma na hidroponiki gojil solato... In je prasi.ca potegnila gor proti neonki in namest glave solate sem mel deformirano solato dolgo ene 80 cm k je se kr silila v nebo zarad premal svetlobe...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
A je dosti tega "treegrowinga" pri nas? Jih lažje al težje najdete kot razne nenaseljene objekte z mesečnim računom za elektriko v višini 200€?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Veliko lumnov še ne pomeni veliko UV žarkov. Verjetno je treba vmes postaviti še kake UV lampe.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
uporablja se MH in coolpowerke...ja logicno da tud UV spekter pokrivajo ampak ena glavnih lastnosti je tudi veliko lumnov...

Odkritih nasadov na drevesih je malo, logicno ker so dobro skriti
smile-1.gif
je pa tako, da je upravljanje s takim nasadom precej tezko in zato dvomim, da kdo na drevesu goji kake bazne kolicine za prodajo...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jah sej ne da sem mislil gojit v pisarni poleg sodelavke (bi se bal da bi mi jo ona in sodelavci pokradli ko bi bla zrela
grin1.gif
), samo omenim da ima neke rastline ki uspevajo, pa čeprav sem menil da pod neonko ne morejo.... Prav tako mi je čudno, ker samo vodo doliva, brez kakih dodatkov (al pa to na skrivaj dela) - vsaj nikoli nisem videl česa....

Drugač pa kar se growinga tiče, večina hoče zase pridelat, če bi blo tolk legalno, dilerčki spušijo skoraj instant... ampak mislm da je to že druga tema
smile-1.gif

Podobne teme